def Δεκέμβριος 15, 2005 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 πιστευω τα 2G ειναι πολυ καλα αφου θα εισαι καλυμενος και για το προσεχη μελλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Δεκέμβριος 15, 2005 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Στην Εθνικη τραπεζα παραρτημα Μητροπολεως(ξερετε Μοναστηρακι) που εκανα πρακτικη οι server εκτος του οτι ηταν απαρχαιωμενοι,συνολο και οι 4 ηταν ζητημα αν ειχαν 1 GB ram για 86 υπολογιστες.Οποτε αν θες να πεταξεις χρηματα noproblem.Η συμβουλη μου επειδη και γω ασχολουμαι με ηχοληψια(cubasis κλπ) ειναι να παρεις 2GB value μνημες και αν θες ταχυτητα σε τετοιου ειδους προγραμματα επενδυσε σε σκληρους γρηγορους.Ιδανικος συνδυασμος ειναι ενας η δυο raptors 74 σε raid0 για λειτουργικο και οτι αλλο προγραμματοειδες και καποιον αλλο για αποθηκη.Θα δεις πολυ μεγαλυτερη διαφορα εν σχεσει με τα 4GB ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 18, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Επειδη εχω φιλο μουσικο που δουλευει επαγγελματικα το cubase (και αλλα audio προγραμματα) εχω να σου πω το εξης : 1) Αν δουλευεις πολλα καναλια (με εφε, ιστοριες, κλπ) και 4 να βαλεις θα στα φαει ολα το cubase. Αλλα επειδη τα λεφτα δεν ειναι στραγαλια βαλε 2GB και επενδυσε σε 2Χ74GB raptors σε raid 0. Ειναι must τα ραπτορια για την δουλεια που τα θες. 2) Οι INTEL CPU'S γενικως εχουν καλυτερη υποστηριξη σε audio εφαρμογες απο τους AMD. Θα σε συμβουλευα αν ηταν να πας σε X2 να δεις κανα review πρωτα, αν οντως αξιοποιουνται και τα 2 cores! Eλπιζω να βοηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Δεκέμβριος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 αφού χρειάζεσαι τόσο πολύ μνήμη στα προγράμματα αυτά , πάρε Intel Με ddr2 είναι αρκετά φθηνότερες, ή περίμενε το νέο socket της AMD με DDR2. Κατά τη γνώμη μου και το 2Χ1 γιγα σε DDR1 είναι υπερβολή, όπως φαίνεται μέχρι τώρα η τεχνολογία της DDR 1 έχει την καλύτερη απόδοση μέχρι 2Χ512. παραπάνω πέφτουν οι χρονισμοί, μπορεί να πέσεις σε προβληματικό controller Athlon 64, οι μητρικές δεν έχουν την βέλτιστη απόδοση με παραπάνω μνήμη , γενικά το πράγμα μπλέκει αρκετά. μπορεί να μην έχεις βέβαια κανένα πρόβλημα όπως πολλοί που έχουν αρχίσει να βάζουν 2Χ1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Δεκέμβριος 18, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 [i2) Οι INTEL CPU'S γενικως εχουν καλυτερη υποστηριξη σε audio εφαρμογες απο τους AMD. Αυτό ήταν μια φορά και ενα καιρό ..... Τώρα μονο με τις θερμοκρασιες που σηκώνει η ιντελ, θα πρέπει να βάλω και ανάλογη ψήξη = ανάλογος θόρυβος = για να γίνει ηχογράφιση το κούτι θα πρέπει να βγεί εκτός studio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Δεκέμβριος 18, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από cozzyz [14-12-2005 04:21] Πεταμένα λεφτά? Δηλαδή άμα μπουν 4 χ 1ΓΒ δεν θα αξιοποιηθουν παρα μόνο σε συγκεκριμένες εργασίες? (βαριά προγράμματα ήχου, 3D κτλ). Είναι καλύτερα 2 χ 1 GB βαρβάτες μνήμες (ocz) με cl 2 παρά 4 x 1GB με τις φθηνότερες που παίζουν? @:-/ [/quote Κοίτα μεγάλε, αν έχεις τη διάθεση να ξοδέψεις, βάλε 4G για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν πάλι όχι βάλε 2G performance. Έτσι κι αλλιώς, στην κατηγορία των 1G τα dimmάκια είναι σχεδών το ίδιο ακριβά ανεξαρτήτως εταιρίας. Πάντως εγώ τα 4G μνήμη τα βρίσκω υπερβολικά. Εγώ 2 έχω και είμαι μπόμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 18, 2005 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από cozzyz [Σήμερα, στις 13:45] Αυτό ήταν μια φορά και ενα καιρό ..... Τώρα μονο με τις θερμοκρασιες που σηκώνει η ιντελ, θα πρέπει να βάλω και ανάλογη ψήξη = ανάλογος θόρυβος = για να γίνει ηχογράφιση το κούτι θα πρέπει να βγεί εκτός studio. Την ιδια ανησυχια ειχε και ο κολλητος με το studio αλλα βαλαμε μια ΤΤ Sonic Tower και δεν εχει κανενα προβλημα με τον prescott στα 3,0ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.