Jump to content

Canon Pixma ip5200 ή 5000

Recommended Posts

Ειμαι ανεμεσα σε αυτους τους δυο εκτυπωτες ποιον λετε να αγορασω??

Για τον ip5000 εχω ακουσει πολυ καλα σχολια αλλα και ο ip5200 προσφερει τα ιδια χαρακτηριστικα και εχει τα ιδια λευτα.

Εδω τα specs

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 00:52]

ο 4200 αντικατέστησε τον 3000

τηρουμένων των αναλογιών νομίζω οτι ο 5000 είναι μεγαλύτερο μοντέλο απο τον 5200

τα specs τι λένε?

Λάθος ο 5200 αντικαθιστά τον 5000

• 2 weeks later...

Τελικα αγορασα τον 5200! Αλλα εχω παθει πλακα με τις εκτυπωσεις. Πολυ χαλια! Ειναι σχεδον ιδιες με τον παλιο εκτυπωτη που ειχα εναν hp 720c! Δεν εχω κανει καποιες ρηθμισεις και δεν εχω ακομα εκτυπωσει σε φωτογταφικο χαρτι. Τι να κανω γιατι εχω απογοητευτει...:(

Τι εννοεις χαλια?

Αποκλειεται!Μπας και κανεις καμια ρυθμιση λαθος?

Για τυπωσε σε φωτογραφικο χαρτι...σε εναν φιλο που τον πηρε τυπωσαμε φωτογραφια και σχεδον δεν την ξεχωριζες απο τη φωτογραφια του φωτογραφειου...

Έχω κάνει ορισμένες μετρήσεις σε αυτούς τους εκτυπωτές και ειδικότερα σύγκρινα τον 4000 με τον 4200, τον 5000 με τον 5200 και τον 4200 με τον 5200.

Συνοπτικά:

Ο 5200 έχει μεγαλύτερο χρωματικό εύρος απο τον 5000 το ίδιο και ο 4000 σε σύγκριση με τον 4200. Δηλαδή στους δυό νέους εκτυπωτές θα δείς ποιό κορεσμένα χρώματα.

Τα Chromalife 100, τα μελάνια που έχουν οι 4200 και 5200 απο τα λεγόμενα της Canon έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Επίσης είναι απ' ότι βλέπω 35-40% ακριβότερα απο τα παλαιότερα. Σημαντική παράμετρος που θα πρέπει να λάβεις υπόψη αν σε ενδιαφέρει το κόστος εκτύπωσης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.