TomKY Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2005 Γεια σας Μενω εξωτερικό και θελω να ρωτήσω αν η asus φέρνει στην Ελλάδα τα barebones laptops όπως το Z70Va ΚΑΙ Z71V.Φυσικά δεν ενδιαφέρομαι να το πάρω απο Ελλαδα αλλά σκεφτόμουνα να το μεταπουλήσω.Δεν ξέρω επίσης την πολιτική της asus στην Ελλάδα αλλα εδώ διάβασα για υποστήριξη σε όλο τον κόσμο( εγγύηση service κλπ)ΕυχαριστώΘάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Δεν τα φερνει και δεν εχει τμημα επιδιορθωσης βλαβων στην Ελλαδα.Δεν μας φερνεις και κανεναν a7d να χαρουμε και λιγο?ps... υπαρχει περιπτωση αν θυμαμαι καλα ,τα zxxx να ειναι τα v6va/a6va που κυκλοφορουν εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Aπ'οσο ξερω...το μαναδικο μαγαζι που φερνει(μεχρι τωρα) asus laptop στην ελλαδα ειναι το Multistore......link εδω... http://multistore.gr/shop/index.php?cPath=21_254για τα μοντελα που λες δεν κοιταξα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomKY Δεκέμβριος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 ΓειαΔεν υπαρχουν τα ιδια μοντελα εδω και στην Ελλαδα, φυσικά καποιος που ξέρει και ψαχνει μπορει να τα αντιστοιχήσει.Το a7d δεν υπάρχει (σαν όνομα ) στην Αμερική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 To εψαξα λιγο.Τα a7v/a7d υπαρχουν στην Ευρωπη μονο.Δες τα μοντελλα που φερνει η Ελληνικη αντιπροσωπεια στο www.asus.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywriter Δεκέμβριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2005 Guys καλησπέρα και απο εμένα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το asus w3v αλλά παρατηρώ οτι στην ελλάδα είναι δυσεύρετο (βγάζει ο skroutz ενα μαγαζί στον άγιο νικόλαο κρήτης και ένα άλλο που δεν έχει διαθεσιμότητα). Μήπως ξέρει κανένας κανένα μαγαζί απο το εξωτερικό για το αγοράσω? με την εγγύηση θα έχω πρόβλημα αν το πάρω απο το εξωτερικό? Thanks... P.S Το βρήκα στο παρακάτω μαγαζί αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι (για το γεγονός οτι δεν φέρνει ελλάδα μπορεί να ξεπεραστεί με κολητό που σπουδάζει αγγλία νομίζω):...: link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.