Jump to content

Please Βοήθεια

Bechli

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια. Λοιπον ας μπουμε στο θεμα. Τώρα εχω έναν Celeron D οverclocked στα 3.5 και μια Radeon 9700 πάνω σε 300άρι τροφοδοτικό. Και σκέφτομαι αν θα μπορώ να κρατήσω(για λιγο) αυτό το τροφοδοτικό με Opteron 144, 6600gt και μια lanparty ultra-d. Μεχρι να το αλλάξω δεν θα κάνω καθόλου ο/c. Εγώ πιστεύω πως το αντέχει το σύστημα αφού ο Celeron D είναι μακράν πιο ενεργοβόρος από τον Opteron. Εσείς τί λέτε?

ΥΓ: Δεν πιστεύω η Lanparty να είναι ασύμβατη με 20pin?

Σα να μας λες ότι θα έχεις μια φεράρι πάνω σε λάστιχα από ποδήλατο(όπως είχε ειπωθεί εύστοχα στο φόρουμ και παλιότερα). Να λάβεις υπόψη σου ότι ρεύμα δεν τραβάνε μόνο τα εξαρτήματα που ανέφερες, αλλά υπάρχουν ακόμα μνήμες, δίσκοι, οπτικές συσκευές, φουρφούρια....Ενδεχομένως να αντέξει, ειδικά μάλιστα αν το τροφοδοτικό σου είναι κάποιας γνωστής μάρκας ή του βάρος του είναι σεβαστό....

Το τροφοδοτικό αυτό θα το κρατήσω για περίπου 1 μήνα. Επίσης ανέφερα μόνο την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστη διότι όλα τα υπόλoiπα θα μείνουν ως έχουν. Η DFI δεχεται τροφοδοτικά 20pin?

Ναι δεχεται...ολα τα 24πινα δεχονται και 20πινα...απλα το βαζεις στην μια ακρη...ωστε να εφαρμοσουν τα πινς.....!!!

Τωρα για το αν θα αντεξει.....μονο αυτο και εσυ ξερεται.:D

Αρχική απάντηση από Bechli

Υπάρχει περίπτωση αν δεν το αντέξει να μου καεί τίποτα?

Μπορει και να τα παρει ολα μαζι του...:(

Αρχική απάντηση από Bechli

Τώρα με έπεισες να πάρω τροφοδοτικό πρώτα:D

To καλυτερο ειναι να παρεις τροφοδοτικο.

Αλλα για ενα μηνα το αλλο θα αντεξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.