Jump to content

audigy, Karajan audio module και mp3

.38-.45

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1) η sblive 5.1 επαιζε τα mp3 και στα πισω ηχεια με την ιδια ενταση. οι audigy συνεχιζουν τον ιδιο;

2) υπαρχει κανενας τροπος να παιξει αυτη η @#$%@#% το Karajan audio module της dfi και τα πισω στην ιδια ενταση με τα μπροστα; οχι με τη χρηση enviroment και παντα σε mp3.

Με audigy 2 γίνεται, εχει μια επιλογή στο CMSS που κάνει αυτό ακριβώς, stereo surround.

cmss6ch.jpg

Για το karajan είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και δεν είχα βρει λύση, αν και δεν ασχολήθηκα πάρα πολύ.

παρε μια audigy 2 τωρα που εχουνε πεσει οι τιμες να δεις την υγεια σου και ασε τις ενσωματομενες καρτες για τα ασυρματα ακουστηκα και τον 2 player/μικτη στο vitrual dj :D :D :D :D

δεν ειναι στην τιμη το θεμα, αλλα στο χωρο.

υπαρχει μια ιδεα, η οποια κανει απαγορευτικη τη χρηση οποιαδηποτε αλλης καρτας εκτος της vga στο μηχανημα. αν δε βρεθει τροπος με το Karajan, οπότε αλλαζει το project, τουλαχιστο να εξασφαλισω οτι θα εχω αυτο που θελω στα mp3.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 20:36]

δεν ειναι στην τιμη το θεμα, αλλα στο χωρο.

υπαρχει μια ιδεα, η οποια κανει απαγορευτικη τη χρηση οποιαδηποτε αλλης καρτας εκτος της vga στο μηχανημα. αν δε βρεθει τροπος με το Karajan, οπότε αλλαζει το project, τουλαχιστο να εξασφαλισω οτι θα εχω αυτο που θελω στα mp3.

και εγω μαζι σου ειμαι. μας εβγαλαν ολα τα pci και τις στιμοξαν ασχημα τις νεες μητρηκες ασε που με vga γομαρα οπως ειπες τπτ δεν μενει. παντος απο λιγο που εψαξα στο google δεν ειδα καποιον να εχει λυση στο (προβλημα αυτο) ισως ομως και να μην εψαξα καλα.

ελπιζω καποιος να σου απαντησει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.