Jump to content

Speed touch 530 προβλημα sta ports kai sto NAT router

Red-Dragon

Recommended Posts

Γεια και χαρα !

Λοιπον εχω το εξεις μοντεμ speed touch 530i του ΟΤΕ , εχω καποια προβληματα διοτι τωρα εβαλα dsl και δεν ξερω παρα πολλα.Στο shareaza μου βγαζει ενα μυνημα "Το shareaza εχει εντοπισει οτι εισται πισω απο εναν ΝΑΤ router ή firewall και δεν εισται σε θέση να λάβεται συνδεσεις απο το internet.Αυτο ίσως προκαλεσει χαμηλη αποδοση στο κατεβασμα αρχείων" :blink:

Αυτον τον καιρο προσπαθω να βαλω το VNC Server ετσι ωστε να μπορω να συνδεομαι απο αλλον υπολογιστη στον δικο μου και να βλεπω την επιφανεια εργασιας μου :shifty: Ετσι λοιπον πρεπει να ανοιξω το port 5800 που μου λεει μπενω στο modem με telnet κανω μια διαδικασια

nat create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1

inside_port = 5800 outside_addr = 10.0.0.138 outside_port = 5800 foreign_addr = 0 foreign_port = 5800

και μου πεταει ενα Failed to create static NAT entry

:bye: Τι κανουμε τωρα?...ελπιζω να εχουν αρκετα ατομα το ιδιο modem για να μου δωσουν σαφης οδηγιες γιατι.................:help:

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch530/SpeedTouch530index.htm

Πατα το πανω link και μετα διαλεξε το shareaza απο τη λιστα των προγραμματων που εχει και θα σου δειξει τις ρυθμισεις που πρεπει να κανεις

και παλι εδωωωωωωωωωωωωωωωω

παρολο την βοηθεια της σελιδας που μου εδωσες ανοιξα τα ports εκανα και ip config firewalling off στο router μου ...δεν εχω κανενα firewall και παλι δεν μπορω να κανω connect me to VNC

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.