shark Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2005 Θέλω να συνδέσω ενα λαπτοπ και ενα desktop στο jetspeed 520i το ενα σε USB και το άλλο σε LAN θύρα για να έχουν και τα δύο προσβαση στο ιντερνετ. Θέλω ομως να βλέπονται τα δύο pc μεταξύ τους δηλ. ενα μικρο δίκτυο, πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις γι'αυτό.Οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει, ευχαριστώ.:toomuchne ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark Δεκέμβριος 14, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Υπάρχει κανεις για καμια βοήθειααααα............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 1)Πάρε ένα switch και βάλε το στη LAN του jetspeed 520i.2)Μετά, βάλε τα 2 PC πάνω στο switch.3)Καλοδούλευτο το νέο σου LAN με Internet Connection Sharing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Aυτό που λες δεν ξέρω αν γίνεται αλλά και να γίνεται η μεταφορά αρχείων θα είναι πολύ αργή λόγω usb. Καλύτερα να πάρεις ένα switch εφόσον το laptop έχει θύρα δικτύου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark Δεκέμβριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 οκ, απλά έλεγα μήπως γλυτωνα το switch , αλλα μάλλον είναι το ιδανικότερο Ευχαριστω , θα επανελθω μετα την συνδεση αν έχω κάποιο προβλημα. Α!!! μια ερώτηση ακόμα: τα καλώδια που θα συνδεσω μεταξυ τους πρεπει να ειναι crossover ή απλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχουμε και λέμε: Έχουμε ένα PC (mine) στον 2ο της πολυκατοικίας και ένα PC (my cousin's) στον 5ο. Τα 2 μεταξύ τους ενωμένα με UTP crossover καλωδιάκι που έχουμε περάσει απο τα μπετά Τώρα, ο στόχος: Δίκτυο και DSL και για τους 2 μας, με 1 εξοπλισμό σε εμένα, μοιρασμένη, χωρις να είναι απαραίτητο να μένει ανοικτό ένα pc 24/7. Μπορώ να πάρω ένα onDSL (ή κάποιο άλλο πακέτο) και να έχω αυτό που θέλω? Αν όχι, τι επιπλέον χρειάζομαι? Ποιο το κόστος του επιπλέον εξοπλισμού? (μην το ρίξουμε στις μπουρδες και στα άκυρα ε? έχουμε κι ένα μαγαζί να ανοίξουμε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Κανείς?Τώρα φταίω εγώ να ανοίξω νέο θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskar Δεκέμβριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 ena hub, για να συνδεσεις το routeraki και τους 2 σας.Πρεπει να βαλεις Static ip στο καθε wks για να εχετε και οι 2 ιντερνετ χωρις να χρειαζεται να ειναι ανοιχτα 24ωρες.Το μονο που πρεπει να ειναι ανοιχτο συνεχεια ειναι το Router του ADSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από nikoskar ena hub, για να συνδεσεις το routeraki και τους 2 σας.Πρεπει να βαλεις Static ip στο καθε wks για να εχετε και οι 2 ιντερνετ χωρις να χρειαζεται να ειναι ανοιχτα 24ωρες.Το μονο που πρεπει να ειναι ανοιχτο συνεχεια ειναι το Router του ADSL Πραγματοποίησε την απειλή του, άνοιξε thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.