Jump to content

ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ

Recommended Posts

ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 MEGAPIXELS ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ{ΟΣΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΦΥΣΙΚΑ}VIDEO.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υ.Γ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΜΝΗΜΗ 512 ΜΒ?

• 2 weeks later...

''Kαλωσηρθατε στο μαγικο κοσμο του λαμπη!'':tomato: :tomato: :tomato:

1

Μου εχουν πει πολυ καλα λογια για αυτην!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.565523

Νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα δεν εχεις και πολλες επιλογες.

Εγω σου προτεινω την πρωτη.:T:

edit

3 4

5

ψαξε σε αυτο το site.

Σε αυτην την κατηγορια μονο η S90 (σονυ) ειναι καλη....και η canon A520..απο τις δυο θα επαιρνα σονυ παντως...με 100€ πανω αλλαζεις κατηγορια και εχεις πολλες επιλογες...βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα την τσεπη σου...

Canon Powershot A520 ;)

A και κατι ακομη...τι εννοεις θελεις πανω απο 4mp?Με 200 δεν μπορεις να παρεις κατι αξιολογο..αν υπαρχει βεβαια.

Οσο για τα video να ξερεις οτι παιρνεις φωτογραφικη μηχανη και είναι μεν καλη ποιοτητα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι σαν βιντεοκαμερα...

και 512 μνημη για την canon ειναι ιδιαιτερα φθηνη.

Δες Kingston SD 512 καθως και την γρηγοροτερη Auspis miniSD 512MB 50x

Thanx παιδια!Μαλλον για τη σονυ τη κοβω.Α!Η mustek ειναι μαρκα αξιοπιστη η να μην το σκεφτομαι καν?Ειδα μια που ειναι ταυτοχρονα και....mp3 player και μου φανηκε καλη ,σαν ιδεα τουλαχιστον.

παιδια πριν δυο μερες πηρα την sony απο τον φωτοδεσμο με 229 και δωρο μαι μνημη 256 και επαναφορτιζομενες μπαταριες και φορτιστη!!ειναι πολυ καλη και εχει παρα πολυ καλο φακο.Σου προτεινω να την παρεις ειναι ευκαιρια.τραβα και βρες ενα καταστημα φωτοδεσμου γιατι μονο αυτα την εχουν αυτην την προσφορα!!!ακομα εδω εισαι!!!!;)

απο βιασυνη ξεχασα να πω οτι το μοντελο ειναι S90 με 4.1Μ και 3χ οπτικο ζουμ για να μην πολυλογω http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=DSC-S90&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=DPH+Digital+Still+Cameras

Βασικά θέλω να πάρω ότι καλύτερο μπορώ με 400Ε περίπου.Δεν αναζητώ κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στη μηχανή.

Γνωρίζω πως μπορώ να πάρω μια ψηφιακή για οικιακή χρήση με λιγότερα χρήματα αλλά έχω αποφασίσει και καταλήξει να αγοράσω ότι καλύτερο μπορώ με αυτό το κεφάλαιο, πάντα σε compact μέγεθος.Θέλω μόνο με 400Ε να πάρω και μια 512 μνήμη.

Έλπίζω να σε βοήθησα!

Αρχική απάντηση από Memphis [Σήμερα, στις 10:42]

Καμιά πρόταση μέχρι 400Ε υπάρχει?

Αν υπήρχε και καμιά μνημούλα μέσα θα ήταν τέλεια!

Για πείτε κανένα δοκιμασμένο μοντελάκι!

Εγω μολις απεκτησα την SONY DSC-P200 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Για να πειστεις απλα διαβασε τα reviews που υπαρχουν στο διαδικτυο!

336 ευρω απο την Sony hellas και η 512 κανει 69 ευρω!

Βεβαια για τη μνημη θα σου συνιστουσα να την παρεις απο ebay

Εγω βρηκα με 40 ευρω!;)

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.