barilos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2005 ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 MEGAPIXELS ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ{ΟΣΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΦΥΣΙΚΑ}VIDEO.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΥ.Γ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΜΝΗΜΗ 512 ΜΒ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikkar2 Δεκέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Φιλε και εγω ακριβως το ιδιο θεμα ηθελα να ανοιξω αλλα με προλαβες!Αντε ρε γκατζετακηδες ριξτε καμια ιδεα γιατι οι γιορτες πλησιαζουν απειλητικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 ''Kαλωσηρθατε στο μαγικο κοσμο του λαμπη!'' :tomato: 1 Μου εχουν πει πολυ καλα λογια για αυτην! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.565523 Νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα δεν εχεις και πολλες επιλογες. Εγω σου προτεινω την πρωτη. edit 3 4 5 ψαξε σε αυτο το site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Σε αυτην την κατηγορια μονο η S90 (σονυ) ειναι καλη....και η canon A520..απο τις δυο θα επαιρνα σονυ παντως...με 100 πανω αλλαζεις κατηγορια και εχεις πολλες επιλογες...βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα την τσεπη σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Nαι,καλυτερα να διαθεσεις καμια 300αρα και να παρεις μια καλη μηχανη!Αν παλι επιμενεις στα 200 παρε την canon που εχει και μεγαλυτερο ζοομ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Canon Powershot A520 A και κατι ακομη...τι εννοεις θελεις πανω απο 4mp?Με 200 δεν μπορεις να παρεις κατι αξιολογο..αν υπαρχει βεβαια. Οσο για τα video να ξερεις οτι παιρνεις φωτογραφικη μηχανη και είναι μεν καλη ποιοτητα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι σαν βιντεοκαμερα... και 512 μνημη για την canon ειναι ιδιαιτερα φθηνη. Δες Kingston SD 512 καθως και την γρηγοροτερη Auspis miniSD 512MB 50x Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikkar2 Δεκέμβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Thanx παιδια!Μαλλον για τη σονυ τη κοβω.Α!Η mustek ειναι μαρκα αξιοπιστη η να μην το σκεφτομαι καν?Ειδα μια που ειναι ταυτοχρονα και....mp3 player και μου φανηκε καλη ,σαν ιδεα τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Αστην καλυτερα,εδω αλλες εταιριες πιο γνωστες και δεν τις εμπιστευεσαι.Παρε sony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Τρεχα στα media mrkt και θα βρεις σιγουρα την olympus c180 με 110ευρω τελικη!Χθες ειχε παρα μα παρα πολλες!Ειναι τρομερη ευκαιρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Ιανουάριος 1, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 παιδια πριν δυο μερες πηρα την sony απο τον φωτοδεσμο με 229 και δωρο μαι μνημη 256 και επαναφορτιζομενες μπαταριες και φορτιστη!!ειναι πολυ καλη και εχει παρα πολυ καλο φακο.Σου προτεινω να την παρεις ειναι ευκαιρια.τραβα και βρες ενα καταστημα φωτοδεσμου γιατι μονο αυτα την εχουν αυτην την προσφορα!!!ακομα εδω εισαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Ιανουάριος 1, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 απο βιασυνη ξεχασα να πω οτι το μοντελο ειναι S90 με 4.1Μ και 3χ οπτικο ζουμ για να μην πολυλογω http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=DSC-S90&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=DPH+Digital+Still+Cameras Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 1, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Α520 με τα χίλια. Ψάξε και συγκριτικά να δεις απόδοση. Είναι θεωρώ η καλύτερη για τα λεφτά της. Για να πάρεις κάτι καλύτερο μετά,ανεβαίνεις καμιά 100η ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memphis Ιανουάριος 4, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Καμιά πρόταση μέχρι 400Ε υπάρχει?Αν υπήρχε και καμιά μνημούλα μέσα θα ήταν τέλεια!Για πείτε κανένα δοκιμασμένο μοντελάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Για compact μιλαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memphis Ιανουάριος 4, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Χμ ναι!Σκέφτομαι για Cybershot DSC - T7.Αν υπάρχει καμία άλλη πρόταση πείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 4, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Για να σε βοηθησω καλυτερα δεν μου λες και τα κριτηρια που θετεις?(αναλυση,μεγεθος,κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memphis Ιανουάριος 4, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Βασικά θέλω να πάρω ότι καλύτερο μπορώ με 400Ε περίπου.Δεν αναζητώ κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στη μηχανή.Γνωρίζω πως μπορώ να πάρω μια ψηφιακή για οικιακή χρήση με λιγότερα χρήματα αλλά έχω αποφασίσει και καταλήξει να αγοράσω ότι καλύτερο μπορώ με αυτό το κεφάλαιο, πάντα σε compact μέγεθος.Θέλω μόνο με 400Ε να πάρω και μια 512 μνήμη.Έλπίζω να σε βοήθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 4, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Memphis [Σήμερα, στις 10:42] Καμιά πρόταση μέχρι 400Ε υπάρχει? Αν υπήρχε και καμιά μνημούλα μέσα θα ήταν τέλεια! Για πείτε κανένα δοκιμασμένο μοντελάκι! Εγω μολις απεκτησα την SONY DSC-P200 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Για να πειστεις απλα διαβασε τα reviews που υπαρχουν στο διαδικτυο! 336 ευρω απο την Sony hellas και η 512 κανει 69 ευρω! Βεβαια για τη μνημη θα σου συνιστουσα να την παρεις απο ebay Εγω βρηκα με 40 ευρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 4, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Μιας και ξεκινήσαμε με τα 200άρια κι ενδιαφέρομαι κι εγώ τελικα παίδες μόνο η κάνον Α520 στέκεται στην κορυφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikkar2 Ιανουάριος 29, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 paidia briskomai agglia gia spoudes kai se ena polykatasthma,argos gia osous xeroun,exoun thn exhs prosfora.Pws sas fenetai?Sony DSCS600 6MP Digital Cameraή μήπως αυτή?Samsung Digimax A7 7MP Digital Camera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.