jpcupra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 καποιο καλο προγραμμα για backup εχουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 12, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 nobody??? :weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 dvdr-w..τι αλλο θες ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 νερο, αλλα μετα θα διαβαζεται νομίζω μόνο από νερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 θελω να βαλω καποια backup αρχεια στον χαρτοφυλακα και απο κει να ενημερωνονται οταν θελω(δουλευω αρκετα το λαπτοπ).οταν θα χρειαστει να κανω format να μπορω να χρησιμοποιησω τα αρχεια μου οπως ακριβως τα αφησα πριν το format.το να καοιμαι να περναω αυτα που θελω σε dvd δεν νομιζω να συμφερει απο θεμα χρονου και χρηματων....εχουμε λοιπον καποιο?ο νερωνας ειναι καλος?τα συμπιεζει καθολου 'η μουφες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Νομιζω οτι το norton ghost κανει για την περιπτωση σου. Μια αλλη καλη κατα την γνωμη μου προταση ειναι το genie backup και υπαρχει στο ιντερνετ. Γενικα στο ιντερνετ υπαρχουν πολλα καλα προγραμματα για αυτον τον σκοπο αναλογως παντα με το τι θελεις να κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Δεκέμβριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Για πρόγραμμα έχω ακουστά το Αcronis True Image, καθώς κ Norton Ghost, αλλά προσωπικά ΔΕΝ βασίζομαι σε αυτόματα προγράμματα. Προτιμώ να τα φτιάχνω ΜΟΝΟΣ μου Είτε χρώντας CDs, DVDs, DVD's Dual Layer, μέχρι κ 2o σκληρό, εσωτερικό ή εξωτερικό, ό,τι επιθυμείς :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 14, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 παιδακια ευχαριστω...νομιζω πως με βοηθησαν αρκετα αυτα που μου ειπατε....:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 H ευχαριστηση ηταν ολη δικη μας. Σωστα παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.