Jump to content

προβλημα γραφικων

giorgos81p

Recommended Posts

να κανω μια ερωτησουλα... εχω μια 6600 gt... μετα απο 1-2 ωρες παιχνιδιου αρχιζει να μου αλλιωνει τα γραφικα...μεχρι που τα αλλιωνει πληρως.μετα απο restart επανερχετε και ξανα το ιδιο.ρωτησα τον τυπο απο το μαγαζι που την πηρα και μου ειπε πως ευθυνετε το τροφοδοτικο... ισχυει αυτο? εχω ενα300ri και σκεφτομαι να παρω αυριο ενα στα 450-500watt :getlost: καποια στιγμη θα συνιθησω στα ελληνικα... sorry παντως

κοιταξε να αλλαξεις θερμοαγωγιμη παστα στην καρτα σου.εαν δεν ξερεις τι ειναι η παστα κανε μια αναζητηση με την λεξη ''παστα'' και δες και αριστερα στην κεντρικη το Arctic silver 5 experience.

εγω πρωτα την καρτα θα κοιταζα και υστερα το τροφοδοτικο.πηγαινε την καρτα και σε ενα γνωστο σου να την δοκιμασεις.εαν συμβαινει το ιδιο και εκει τοτε ειναι η καρτα.

:OT: "Ενίσταμαι και πάλι κύριε πρόεδρε..."

Καλοί μου άνθρωποι (που λέει και ο Θανάσης)!...Παρατήρηση σε άλλον για κάτι που δεν κάνουμε οι ίδιοι;

Εdit και γραφτω στα ελληνικα.Διαβαζουμε και κανενα κανονα......
:OT:

Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό, μπορεί και όχι. Πάντως αν πάρεις τελικά καινούργιο κοίτα να είναι πραγματικό 450-500Watt. Υπάρχουν πολλές "μούφες" με μεγάλη φαινομενικά ισχύ. Βέβαια αυτά τα κάνεις αφού τσεκάρεις την κάρτα, όπως πρότεινε ο φίλος από πάνω.

αυτο για την παστα φανταζομαι πως εχει να κανει με τις θερμοκρασιες... μεσο ορο στα 55-60 εχω θερμοκρασια. το εχω δει κ 68 αλλα ποτε περοσσοτερο. τωρα που δοκιμασα το pes5 μου τα αλλιωσε τα γραφικα αμεσως και οχι μετα απο μια ωρα οπως ελεγα. με 50 θερμοκρασια...

Η θερμοκρασία αυτή θεωρείται χαμηλή οπότε μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα. Αν αποτύχει και η δοκιμή σε άλλο PC, το οποίο ξέχασα να σου πώ, φρόντισε να έχει μεγαλύτερο PSU από το δικό σου, τότε γύρνα την κάρτα πίσω. Καινούργια είναι;

μεταχειρησμενη ειναι αλλα το παιδι ειναι οκ... εχει και την εγγυηση. δουλευει σε μαγαζι με υπολογιστες κ επειμενει πως φταιει το τροφοδοτικο. απλα ηθελα κ μια δευτερη γνωμη. πολλοι εδω μεσα ασχοληστε μ αυτα κ ισως ξερετε κατι παραπανω

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 21:38]

:OT: "Ενίσταμαι και πάλι κύριε πρόεδρε..."

Καλοί μου άνθρωποι (που λέει και ο Θανάσης)!...Παρατήρηση σε άλλον για κάτι που δεν κάνουμε οι ίδιοι;

:OT:

Eχω γραψει εγω ποτε greeklish?

Μια φορα μονο εχω παραβει κανονα.Το οτι εγραφα ανορθογραφα δεν σημαινει οτι δεν ακολουθω κανονες!:dots:

:flower: :cool: :cool: :cool:

Αρχική απάντηση από Snips

Η θερμοκρασία αυτή θεωρείται χαμηλή οπότε μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα. Αν αποτύχει και η δοκιμή σε άλλο PC, το οποίο ξέχασα να σου πώ, φρόντισε να έχει μεγαλύτερο PSU από το δικό σου, τότε γύρνα την κάρτα πίσω. Καινούργια είναι;

συγνωμη αλλα ψηλη θερμοκρασια για την συγκεκριμενη καρτα ποια ειναι αν αυτη ειναι η χαμηλη???80??? :o :O :o

μιας και το παλικαρακι ειναι γνωστος σου πηγαινε του την καρτα να την δοκιμασετε σε ενα μηχανημα που στηνει στο μαγαζι.

αν ολα ειναι οκ ψαξε για αλλο προβλημα.αν και 99.9% ειναι καρτα.

δεν εχω πειραξει τους χρονισμους. το παιχνιδι ειναι το SNIPER ELITE και δεν εχει κ πολλες απαιτησεις. ... τωρα με το που βαζω το pes5 παραμορφωνει τους παιχτες. και βγαζει μαυρα μεγαλα τετραγωνα μεσα στο γηπεδο.. την τυχη μου ...

Αρχική απάντηση από giorgos81p [Σήμερα, στις 01:20]

με προβληματιζει που μετα απο ρεσταρτ ολα ειναι ενταξει.. αργοτερα θα ξαναχαλασει....

γιατι μετα απο ρεσταρτ προλαβαινει και κρυωνει.:)

rma δε μπιτς:whistling

το τροφοδοτικό αν έχει πρόβλημα θα σου κάνει restarts και μάλιστα σχετικά άμεσα.

όταν περνάνε πολλές ώρες είναι κυρίως θέμα θερμότητας που δεν απάγεται.

τα artifacts μπορεί να προέρχονται

1) από πρόβλημα στην gpu

2) από πρόβλημα στην cpu

3) από κάποιο άλλο υποσύστημα

καλύτερα να δοκιμάσεις την κάρτα και σε κάποιο άλλο pc.

αν έχεις την ευχέρεια να την αλλάξεις, άλλαξέ τη και δες αν θα στο ξανακάνει η καινούρια.

Παιδια οντως μπορει να φταιει το τροφοδοτικο για τα artifacts το Σαββατο εβαλα μια 6800GT σε ενα συστημα με 400αρι τροφοδοτικο της πλακας και εβγαζε artifacts στα default ακομα και σε 2D (στα Windows δηλαδη).Οταν εβαζες παιχνιδι γινοταν χαμος τελικα εβαλα το Antec true control 550 που εχω και η καρτα και το συστημα πεταγε χωρις το παραμικρο artifact. Το τροφοδοτικο ειναι απο τα πιο κρησιμα εξαρτηματα του υπολογιστη μας και φροντιζει για την μακροζωια και την ορθη λειτουργια και αποδοση των εξαρτηματων του PC μας. Επισης να πω οτι πριν την 6800GT επαιζε κανονικα μια 6600 απλη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.