Vadergr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 Υπαρχει laptop που με ασφαλεια να μπορεις να το βαλεις στα ποδια σου ή στο κρεββατι πανω απο κουβερτες κτλ χωρις να υπαρχει κινδυνος υπερθερμανσης?(ν μπλοκαρει η κουβερτα τους ανεμιστηρες)Ξερετε συγκεκριμενα μοντελλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 [δεν αντέχω] Χουζούρη μου, εσύ! [/δεν αντέχω] Σοβαρά τώρα (ναι παίζει κι αυτό ), ψάχνεις απλώς για κάποιον με τις εισόδους / εξόδους αέρα κυκλώματος ψύξης αποκλειστικά στα πλάγια του σασιού () και όχι από κάτω, κάτι μάλλον δύσκολο σήμερα... Μόνο ψάχνοντας (και μάλλον μόνο από κοντά) θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Τουλάχιστον δεν πρέπει η μόνη εισαγωγη αέρα να είναι απο κάτω...η αλήθεια είναι ότι δεν μού ρχεται κάποιο κατα νού αλλά έχω την εντύπωση πως είχε κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα ένας φορητός της Ασους με παθητική ψύξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Τουλάχιστον δεν πρέπει η μόνη εισαγωγη αέρα να είναι απο κάτω...η αλήθεια είναι ότι δεν μού ρχεται κάποιο κατα νού αλλά έχω την εντύπωση πως είχε κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα ένας φορητός της Ασους με παθητική ψύξη... Λέγε για Asus... Τώρα τελευταία τα φλερτάρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Η μαμακια ειναι οτι το asus.gr εχει στα laptop το νεο a7v με 17αρα και centrino/x700.Στο εξωτερικο εχει καπου 1250ε και Ελλαδα παραεισαγωγη εχει 1416ε.Να δω ποτε θα το φερουνε.Ψαχνω να αγορασω αν μπορεσω κατι καλο μεχρι το τελος το ετους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
af9pk Δεκέμβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Vadergr εισαι τυχερος - γραφτηκα μονο και μονο για να προσπαθησω να σε βοηθησω! Κατ'αρχας δεν νομιζω οτι η απαντηση που ψαχνεις εγκειται σε φορητους παθητικης ψυξης - αυτοι ειναι που αναπτυσουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες αφου δεν εχουν ανεμιστηρες.Τωρα σχετικα με τις εξοδους του ανεμιστηρα στα πλαγια του φορητου, και οι δυο thinkpad που εχω/ειχα τις εχουν στα πλαγια, οποτε μπορεις ισως να τους συμπεριλαβεις στις αναζητησεις σου.Η λυση στο προβλημα σου, χουζουρη (sic), νομιζω πως ειναι σε καποιο απο τα laptop notepads που προοριζονται για αυτη την δουλεια. Επειδη και εγω μετα την ελευση του ασυρματου δικτυου στο σπιτι το εψαχνα, δυο επιλογες που βρηκα ειναι το ilap (http://www.raindesigninc.com/ilap.html) και το lapinator (http://www.lapinator.com). Για οικονομικους λογους προτιμησα το δευτερο που ανηλθε στα $35 με τα μεταφορικα απο Αμερικη και μεχρι στιγμης ειμαι ενθουσιασμενος. Βεβαια εχε υποψη σου οτι θα πιανεσαι ευκολα στον καναπε/κρεβατι/καρεκλα/πολυθρονα αφου δεν ειναι σχεδιασμενα για πολυωρες περιπετειες.Α, και τελος σχετικα με την θερμοκρασια, αν παρεις φορητο με pentium mobile επεξεργαστη κατεβασε το centrino hardware cotnrol και κανε undervolt στον επεξεργαστη. Στον δικο μου (πλεον undervolted) φορητο αν τον τρεχω στα 600mhz (κατωτατη ρυθμιση αλλα ικανοποιητικη για ιντερνετ/dvd) δεν μπαινει ποτε ο ανεμιστηρας σε λειτουργια.Ελπιζω να σε βοηθησα στην αναζητηση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 21, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο και την απαντηση σου.Δεν υπαρχει περιπτωση να παραγγειλω απο εξω οποτε θα σκεφτω διπλά τους ΙΒΜ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
af9pk Δεκέμβριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 01:01] Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο και την απαντηση σου.Δεν υπαρχει περιπτωση να παραγγειλω απο εξω οποτε θα σκεφτω διπλά τους ΙΒΜ... Μα, η συμβουλη για αποστολη απο Αμερικη δεν αναφεροταν σε φορητο υπολογιστη αλλα σε ενα ειδος επιφανειας εργασιας - δισκου για τον φορητο ωστε να μην ζεσταινονται τα ποδια σου, και αυτο ισχυει για οποιο υπολογιστη και επιλεξεις. Ισως μια φωτογραφια να σε κατατοπισει καλυτερα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.