Ripper18 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 Πηρα σημερα απο το πλαισιο την Asus extreme N7800gtx.Παρατηρησα οτι η ψυχτρα της δεν ειναι οπως στο site του πλαισιου http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174053&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=268946&Merchant_Id=1&sts_cid=3 αλλα ειναι ετσι Δεν ξερω ποσα Μηζ default ειναι ο πυρηνας 430 Η 470 γιατι δεν εχω φτιαξει ακομα το καινουργιο συστημα.Οποιος εχει παρει Asus extreme N7800gtx απο το πλαισιο τωρα τελευταια μπορει να μου πει για τη ψυχτρα και το πυρηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 12, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Το κουτι ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 :OT: Σου έχω στήλει τόσα pm αλλά δεν λές τι θα γίνει με αυτά που έχεις προς πώληση να δω και εγώ τι θα κάνω :OT: Με γεια η κάρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 12, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Στo Pc magazine tou Δεκεμβριου στη σελιδα 124 η φοτο της Asus extreme N7800gtx ειναι ιδια με τη δικια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Η ψυχτρα ειναι η σωστη.Αν ψαξεις σε ξενα eshops θα δεις οτι εχουν ακριβως την ιδια καρτα.Η συσκευασια ποσα συνοδευτικα cds ειχε μεσα ? κανονικα πρεπει να εχει τουλαχιστον 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 8 εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 12, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αυριο που θα παραλαβω το πακετο Opteron 146 kai Dfi nf4 sli Expert θα ποσταρω αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired :OT: Σου έχω στήλει τόσα pm αλλά δεν λές τι θα γίνει με αυτά που έχεις προς πώληση να δω και εγώ τι θα κάνω :OT: Με γεια η κάρτα! ελπιζω οταν ποσταρεις αποτελεσματα να απαντησεις και σε κανενα πμ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 η απλη της asus ειναι......430 ειναι......και οι ψυχτρες δεν παιζουν κανεναν ρολο....αλλες παρτιδες ερχονται με αλλες,και αλλες με αλλες........η γρηγορη της asus ειναι η top gun.....αμα κανεις μια αναζητηση στον γουγλη θα την βρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 12:02] η απλη της asus ειναι......430 ειναι......και οι ψυχτρες δεν παιζουν κανεναν ρολο....αλλες παρτιδες ερχονται με αλλες,και αλλες με αλλες........η γρηγορη της asus ειναι η top gun.....αμα κανεις μια αναζητηση στον γουγλη θα την βρεις.... ...ποσα ξερεις...ποσα ξερεις..... ...μεγιες και απο μενα και καλα κλοκια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης η απλη της asus ειναι......430 ειναι......και οι ψυχτρες δεν παιζουν κανεναν ρολο....αλλες παρτιδες ερχονται με αλλες,και αλλες με αλλες........η γρηγορη της asus ειναι η top gun.....αμα κανεις μια αναζητηση στον γουγλη θα την βρεις.... οπως λεει ο Βασιλης..εμενα πχ δεν λεει πουθενα Asus παρα μονο σε ενα ταμπελακι πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.