Jump to content

Asus extreme N7800gtx

Ripper18

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πηρα σημερα απο το πλαισιο την Asus extreme N7800gtx.Παρατηρησα οτι η ψυχτρα της δεν ειναι οπως στο site του πλαισιου http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174053&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=268946&Merchant_Id=1&sts_cid=3

αλλα ειναι ετσι

Δεν ξερω ποσα Μηζ default ειναι ο πυρηνας 430 Η 470 γιατι δεν εχω φτιαξει ακομα το καινουργιο συστημα.Οποιος εχει παρει Asus extreme N7800gtx απο το πλαισιο τωρα τελευταια μπορει να μου πει για τη ψυχτρα και το πυρηνα?

post-1212-1416072331,374_thumb.jpg

:OT: Σου έχω στήλει τόσα pm αλλά δεν λές τι θα γίνει με αυτά που έχεις προς πώληση να δω και εγώ τι θα κάνω :OT:

Με γεια η κάρτα!:T:

Στo Pc magazine tou Δεκεμβριου στη σελιδα 124 η φοτο της Asus extreme N7800gtx ειναι ιδια με τη δικια μου.

Η ψυχτρα ειναι η σωστη.Αν ψαξεις σε ξενα eshops θα δεις οτι εχουν ακριβως την ιδια καρτα.Η συσκευασια ποσα συνοδευτικα cds ειχε μεσα ? κανονικα πρεπει να εχει τουλαχιστον 8

Αυριο που θα παραλαβω το πακετο Opteron 146 kai Dfi nf4 sli Expert θα ποσταρω αποτελεσματα.

Αρχική απάντηση από totally_wired

:OT: Σου έχω στήλει τόσα pm αλλά δεν λές τι θα γίνει με αυτά που έχεις προς πώληση να δω και εγώ τι θα κάνω :OT:

Με γεια η κάρτα!:T:

ελπιζω οταν ποσταρεις αποτελεσματα να απαντησεις και σε κανενα πμ......

η απλη της asus ειναι......430 ειναι......και οι ψυχτρες δεν παιζουν κανεναν ρολο....αλλες παρτιδες ερχονται με αλλες,και αλλες με αλλες........η γρηγορη της asus ειναι η top gun.....αμα κανεις μια αναζητηση στον γουγλη θα την βρεις....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 12:02]

η απλη της asus ειναι......430 ειναι......και οι ψυχτρες δεν παιζουν κανεναν ρολο....αλλες παρτιδες ερχονται με αλλες,και αλλες με αλλες........η γρηγορη της asus ειναι η top gun.....αμα κανεις μια αναζητηση στον γουγλη θα την βρεις....

...ποσα ξερεις...ποσα ξερεις.....:p:D

...μεγιες και απο μενα και καλα κλοκια......:)

Αρχική απάντηση από Βασιλης

οπως λεει ο Βασιλης..εμενα πχ δεν λεει πουθενα Asus παρα μονο σε ενα ταμπελακι πισω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.