YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 Σε φιλο με 2 σκληρους sata, "χαθηκε" ο δευτερος. Δηλαδη....α) Στο Μy Computer, δειχνει οτι υπαρχει σκληρος, αλλα με διπλο κλικ, λεει οτι ειναι unformated.β) Στο Μanagement, δειχνει τον δισκο "κομμενο" σε 2 partitions Το θεμα ειναι οτι εκει βρισκονται φωτογραφιες που τραβαει εδω κ 5 χρονια, οπως επισης και μια απο τις πιο απιστευτες jazz/lounge συλλογες κ δεν λεει να χαθουνε!Επισης κοιταξα στο "bios" του controller και λεει ολα Functional....Αν εχετε καμια ιδεα ρε παιδια ειμαι ολος αυτια !
pigassos19 Δεκέμβριος 12, 2005 #2 Δεκέμβριος 12, 2005 Το εχω ξαναδει αυτο και δε νομιζω να μπορεσεις να κανει τιποτα!Απλα σωσε οτι μπορεις με το easyrecovery pro και μετα φορμαρε το σκληρο και ολα θα ειναι οκ
makio Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Δεκέμβριος 12, 2005 ισως πρεπει να δοκιμασεις καποιο recovery tool (πχ hddregenerator ή καπως ετσι τεσπα)αν εχει χτυπησει τα πραγματα μπορει να γινονται χειροτερα οσο τον σκαλιζεις[κακος on] καλα , κανα recorder ο φιλος δεν ειχε? [/κακος off]γνωμη μου και θα τη λεω παντα, ειναι οτι πιο -προσωρινο-μεσο αποθηκευσης απο τον σκληρο δισκο δεν υπαρχει (οταν μιλαμε βεβαια για μη ανακτησιμα-επαναληψιμα αρχεια)εχω πανω απο 3000 ψφ. φωτογραφιες (ασχολουμαι ερασιτεχνικα) ολες σε 2πλα σιντι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.