Jump to content

Θερμοκρασία δεν είναι, windows δεν είναι, τί ειναι??

ZAK

Recommended Posts

Προβληματάκι ενός φίλου και έχω κολλήσει.

PC:

gigabyte 8i845 -PE

celeron 2.66GHz (νομίζω) 333ΜΗz FSB

μνημη απλή 256ΜΒ

40GB WD IDE HDD

VGA Gigabyte 9200 AGP

Pinacle TV capture card

Αγορασμένο και συναρμολογημένο από e-shop.

Μου έλεγε ότι κάνει restart. Βγάζω και ξαναβάζω ψύκτρα με πάστα μία gigabyte που είχα.

Δεν κάνει restart πλέον. Βάζω motherboard monitor να βλέπω θερμοκρασίες. Τρέχω κάποια tester για cpu (δεν θυμάμαι ακριβώς), ψήνει τον επεξεργαστή, φτάνει τους 70 βαθμούς αλλά restart δεν κάνει. Κανένα πρόβλημα.

Μετά μου λέει ο φίλος μου ότι δεν κάνει restart αλλά κάνει κολλήματα, κρεμάει το σύστημα και πρέπει να του κανεις reset. Επισης ότι βγάζει μηνύματα λάθους τα windows.

Έτσι είσαι λέω, format! Αφού έκανα ξανα εγκατάσταση windows, πριν καν βάλω drivers, το είχα αφήσει σε μια idle κατάσταση, το βλέπω και είχε κολλήσει. Tα νεύρα μου!!

Σημέρα θα δοκιμάσω να βγάλω την μνημούλα του και να βάλω μια δικιά μου.

Παρακαλώ ρίχτε ιδέες...

Ευχαριστώ

memtest νομίζω είχα τρέξει και δεν κόλλησε. Θα ξανατρέξω βέβαια..

Τροφοδοτικό δεν πρέπει να έιναι, γιατί είναι απλό σύστημα και με ένα dvd rw πάνω. τι να βγάλω?! Το dvd?! Κάρτα ήχου είναι onboard.

70 είναι πολύ, αλλά τα gigabyte δείχνουν και κάτι παραπάνω. και τα έπιασε μετά από 30 λεπτά που έκανε μαθηματικες πράξεις. Θα κοιτάξω μνήμη και μετά σκληρό. Motherboard μην είναι! ’σε που πρέπει να έχει λήξει η εγγύηση

70 για Celeron ειναι παρα πολυ τι λεμε τωρα!Ειδικα αφου λες οτι αλλαξες και παστα σκεψου ποσο ειχε πριν δηλαδη:confused:!Εχω τεσταρει φιλου με τροφοδοτικο noname 300w και κολλουσε πριν καν βαλεις τα windows.Αν μπορεις τσεκαρε κι αυτο να εισαι σιγουρος..

Θα ξανατσεκάρω πάλι την ψύκτρα και θα ξαναποστάρω. Σε Idle απότι θυμάμαι είναι γύρω στους 50. Βγάζω 10 λόγω της GA πάμε 40, όπου πιστεύω είναι καλά. Πάντως δεν νομίζω να είναι θερμοκρασία. Θα δείξει...

Τελικα μάλλον ήταν θερμοκρασία. Του έβαλα μια cooler master παστα που βρήκα, φύσηξα λίγο και το ανεμιστηράκι της ψύκτρας και η θερμοκρασία πήγε στους 40 idle και 45 maximum που είδα. Ελπίζω να μην ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.