Jump to content

ευχες για τα χριστουγεννα

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μια και ερχονται τα χριστουγεννα σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για να ευχηθουμε σε ολα τα αγαπημενα μας προσωπα,και ας αρχισω

ευχομαι σε ολατα αγαπημενα μου προσωπα τα χριστουγεννα και η νεα χρονια που ερχεται να εχουν υγεια,δυναμη,και ευτηχια.Επισης στο φορουμ και σε ολα τα παιδια που μοιραζομαστε τοσα πολλα εδω μεσα αγαπη,υγεια και οτι αλλο επιθυμουν:daisy: :daisy: :daisy:

Αρχική απάντηση από def

μια και ερχονται τα χριστουγεννα σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για να ευχηθουμε σε ολα τα αγαπημενα μας προσωπα,και ας αρχισω

ευχομαι σε ολατα αγαπημενα μου προσωπα τα χριστουγεννα και η νεα χρονια που ερχεται να εχουν υγεια,δυναμη,και ευτηχια.Επισης στο φορουμ και σε ολα τα παιδια που μοιραζομαστε τοσα πολλα εδω μεσα αγαπη,υγεια και οτι αλλο επιθυμουν:daisy: :daisy: :daisy:

Χρόνια πολλά και σε εσένα :), και σε όλα τα παιδιά στο forum μέσα στο οποίο περνάμε κάποιες ώρες :flower:

Εγώ έχω να ευχηθώ για όλους να έχουνε ότι επιθυμούν,υγεία και αγαπημένα πρόσωπα να περάσουν τις γιορτές:flower:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 01:04]

Ευχομαι σε όλους να βρούνε δίπλα απο την 7800gtx τους ένα δέντρο .

:slap: :slap: :tomato: :tomato: :worship: γελασα βραδιατικα!!!

να ευχηθω και εγω με την σειρα μου χρονια πολλα και κυριως καλα.υγεια και πολλα μα παρα πολλα money!!!να μας χαιρονται οσοι μας αγαπανε και να τους χαιρομαστε και εμεις.τελος να πιστεψω πως αυτα τα χριστουγεννα εστω και χωρις τον πατερα μου (((:rip::weep: )))θα ειναι πιο ομορφα απο τα προηγουμενα..........

ΥΓ:αγιε βασιλη θελω μια x1800xt για φετος...και μετα οτι χαρη θελεις απο μενα!!!:tomato:

Πρωτα απ'ολα να ευχηθω σε τους φιλους/γνωστους υγεια και ευτυχια. Παντα να μπορουμε να ασχολουμαστε με αυτα τα "κουτια" και τα "καλωδια" τους.

Χρονια Πολλα - Καλη Χρονια σε ολους !

Ακομα και στον Μπιλλακο της Μ$....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.