def Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 μια και ερχονται τα χριστουγεννα σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για να ευχηθουμε σε ολα τα αγαπημενα μας προσωπα,και ας αρχισωευχομαι σε ολατα αγαπημενα μου προσωπα τα χριστουγεννα και η νεα χρονια που ερχεται να εχουν υγεια,δυναμη,και ευτηχια.Επισης στο φορουμ και σε ολα τα παιδια που μοιραζομαστε τοσα πολλα εδω μεσα αγαπη,υγεια και οτι αλλο επιθυμουν:daisy: :daisy: :daisy:
kender Δεκέμβριος 12, 2005 #2 Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από def μια και ερχονται τα χριστουγεννα σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για να ευχηθουμε σε ολα τα αγαπημενα μας προσωπα,και ας αρχισω ευχομαι σε ολατα αγαπημενα μου προσωπα τα χριστουγεννα και η νεα χρονια που ερχεται να εχουν υγεια,δυναμη,και ευτηχια.Επισης στο φορουμ και σε ολα τα παιδια που μοιραζομαστε τοσα πολλα εδω μεσα αγαπη,υγεια και οτι αλλο επιθυμουν:daisy: :daisy: :daisy: Χρόνια πολλά και σε εσένα , και σε όλα τα παιδιά στο forum μέσα στο οποίο περνάμε κάποιες ώρες :flower: Εγώ έχω να ευχηθώ για όλους να έχουνε ότι επιθυμούν,υγεία και αγαπημένα πρόσωπα να περάσουν τις γιορτές:flower:
thrasher Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Δεκέμβριος 12, 2005 Eυχομαι σε ολους να βρουν κατω απο το δεντρο τους μια 7800gtx και εναν opteron 146!
Athens2004 Δεκέμβριος 12, 2005 #4 Δεκέμβριος 12, 2005 Ευχομαι σε όλους να βρούνε δίπλα απο την 7800gtx τους ένα δέντρο .
jpcupra Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 01:04] Ευχομαι σε όλους να βρούνε δίπλα απο την 7800gtx τους ένα δέντρο . :slap: :tomato: :worship: γελασα βραδιατικα!!! να ευχηθω και εγω με την σειρα μου χρονια πολλα και κυριως καλα.υγεια και πολλα μα παρα πολλα money!!!να μας χαιρονται οσοι μας αγαπανε και να τους χαιρομαστε και εμεις.τελος να πιστεψω πως αυτα τα χριστουγεννα εστω και χωρις τον πατερα μου ((( )))θα ειναι πιο ομορφα απο τα προηγουμενα.......... ΥΓ:αγιε βασιλη θελω μια x1800xt για φετος...και μετα οτι χαρη θελεις απο μενα!!!
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2005 #6 Δεκέμβριος 13, 2005 Πρωτα απ'ολα να ευχηθω σε τους φιλους/γνωστους υγεια και ευτυχια. Παντα να μπορουμε να ασχολουμαστε με αυτα τα "κουτια" και τα "καλωδια" τους.Χρονια Πολλα - Καλη Χρονια σε ολους !Ακομα και στον Μπιλλακο της Μ$....
blacK_iCe1416003182 Δεκέμβριος 13, 2005 #7 Δεκέμβριος 13, 2005 Να ευχηθω και εγω με την σειρα μου χρονια πολλα με υγεια και καλες αγορες να εχουμε
JaguarOne Δεκέμβριος 13, 2005 #8 Δεκέμβριος 13, 2005 Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους, πάντα με χαρά και ευτυχία...:flower:
Solid Snake Δεκέμβριος 14, 2005 #9 Δεκέμβριος 14, 2005 ^^^^ Ολα τα παραπανω και 1000 ακομα ευχες :flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.