Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 Επειδη΄τελευταία το nis2005 αρχιζει και αργεί να φορτώσει...ψιλοκολλάει το σύστημα...κτπ...σκέφτομαι να βάλω το Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.390 που έχω 12mb...αξίζει πιστεύετε?Φυσικά δε θέλω να κάνω format ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Δεκέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 καλο ειναι αλλα θα σου προτεινα nod32.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αν και έβαζα Norton μέχρι τώρα σε όλα μου τα PCάκια, έτυχε να το δοκιμάσω και έπαθα πλάκα......πανάλαφρο, πανέυκολη εγκατάσταση και σαφώς ανώτερο του NAV σε όλους τους τομείς ανεξαιρέτως, ειδικά η προστασία που παρέχει για τα spyware είναι τρομερή. Νομίζω ότι πρόκειται για εξαίρετο δείγμα προγραμματισμού και αποτελεσματικότητας. Μια παρατήρηση μόνο, μην το βάλεις σπασμένο, πρέπει να είναι γνήσιο οπωσδήποτε άλλωστε τα 45 που κοστίζει σε σχέση με αυτά που προσφέρει είναι ελάχιστο αντίτιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 12, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αν τύχει και το βρω /βάλω σπασμένο?θα έχω προβλήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 και εγω αρχικα σπασμενο το ειχα χωρις καποιο προβλημα αλλα τελικα το αγορασα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 πολυ καλο το προιον του kaspersky,το ειχα 6 μήνες σπασμενο πριν το κλειδωσει με το black list αρχειο που κατεβαζει με τα update.Tώρα εχω το avast pro ver 6 μεχρι να αγορασω τη kaspersky suite!Tο προτεινω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Eω φιλε μου το χρησιμοποιω παρα πολυ καιρο χωρις προβληματα.Ειναι πολυ αποτελεσματικο σε σχεση με τα Norton,McAffee που ειχα χρησιμοποιησει.Για το nod δεν γνωριζω δυστυχως.Ισως να ειναι και καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 NOD 32 προτείνω και εγώ.Σβέτλο αποτελεσματικό και τρώει λίγους πόρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 σκέφτομαι να βάλω το Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.390 που έχω 12mb...αξίζει πιστεύετε?Στην ιστοσελίδα της Κασπέρσκυ είδα ότι διατίθεται η έκδοση .388...υπάρχει κάπου αλλού η εκδοση 390 με τις μικρες αναβαθμίσεις ασφαλείας των περασμένων μηνών;;εγώ χρησιμοποιώ το εν λόγω πρόγραμμα εδώ και 2 χρόνια περίπου αν όχι παραπάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Χθες, στις 21:10] Στην ιστοσελίδα της Κασπέρσκυ είδα ότι διατίθεται η έκδοση .388...υπάρχει κάπου αλλού η εκδοση 390 με τις μικρες αναβαθμίσεις ασφαλείας των περασμένων μηνών;;εγώ χρησιμοποιώ το εν λόγω πρόγραμμα εδώ και 2 χρόνια περίπου αν όχι παραπάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Τα ίδια κι εγώ αλλά για λιγότερο χρονικό διάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 14, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Τις καλύτερες των εντυπώσεων έχω προς το παρών... μόνο ο θόρυβος όταν δέχεσαι επίθεση σου κόβει λόγο τα ύπατα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Δεκέμβριος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αυτη τη στιγμή είμαι με το Kav 2006 Beta 6.0.14.202.Πραγματικά καταπληκτικό αν και θα λήξει 5/1/06.Είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει τον τλευταίο καιρό.Το μόνο μειονέκτημα οτι είναι καπως βαρύ.Τώρα αν θέλεις κατι στην κατηγορια φτερου το πιο αξιολογο είναι το Νοd32...Ελπίζω να βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Δεκέμβριος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Ακόμη μία θετική γνώμη για το Ρώσο. Είναι από τα ελάχιστα προγράμματα που έχω αγοράσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 ’λλη μια ψήφος στον ρώσο τον χρησιμοποιώ τουλάχιστον ένα χρόνο τώρα. Πολύ καλύτερος απο τον Norton και τον Mcafee που έιχα παλίοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Δεκέμβριος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Χτυπήστε Ευγένιο άφοβα....από την έκδοση 3 το χρησιμοποιώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Πόσα άλλα antivirus ανανεώνουν τη βάση τους 3 φορές το 24ωρο? Όχι πολλά, νομίζω...ρίξτε και μια ματιά στο http://www.virus.gr όσοι δεν το έχετε επισκεφθεί, τα συγκριτικά τεστ είναι πολύ ενδιαφέροντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 το f-secure ανανεωνει καθε μια ωρα την βαση του η 24 φορες την μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.