Guest Insane Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 Και η ιστορια ξεκιναει καπως ετσι: Εχω την Abit aa8xe Fatality και προσφατα απεκτησα ενα ζευγαρι μνημες corsair twin2x 6400 (800mhz).H μητρικη οπως ειναι φυσικο,(λογο chipset 925xe)δεν υποστηριζει 800αρες μνημες.Υποστηριζει,μεχρι 600αρες.Η μεγαλητερη συχνοτητα που καταφερε να τρεξει το chipset τις μνημες ειναι 715mhz με μαμα ρευμα(1.5ν.).Ανεβαζοντας το ρευμα στα 1.75 εφτασε στα 750mhz.Η απορια μου λοιπον ειναι μεχρι ποσο ρευμα ειναι ασφαλες να δωσω στο chipset για να τα ¨δωσουν¨ ολα οι μνημες.Η ψυξη ειναι η εργοστασιακη, Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 οσο σου επιτρεπει η ψυξη σου ωστε να εισαι σε επιτρεπτες θερμοκρασιες.προσωπικα δεν μ αρεσει να βλεπω πανω απο 55βαθμους σε τσιπσετ.τσεκαρε καθε ταση που ανεβαζεις τι σου λεει το speedfan και αναλογα σταματα οπου δεις οτι δεν τραβαει αλλο η ψυξη.λεγοντας 55 εννοω μετα απο 1-2ωρες παιχνιδιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Δυστηχως,δεν μπορω απο καπου να δω τη θερμοκρασια του chipset.Το speedfan δεν δουλευει με τη μητρικη μου και τις θερμοκρασιες τις βλεπω μεσω του Abit EQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 το ΑΒΙΤ EQ δεν σου παρεχει ενδειξη τσιπσετ?πολυ περιεργο μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 οχι,για το chipset εχει μονο τα volt.Απο θερμοκρασιες δειχνει της cpu,του συστηματος και των 4 mofsets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 μπορεις να δωσεις ενα σκρινσοτ απο το EQ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Δεκέμβριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Mε ολα default εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.