Jump to content

Μεχρι ποσα volt στο chipset?

Guest Insane

Recommended Posts

Και η ιστορια ξεκιναει καπως ετσι: Εχω την Abit aa8xe Fatality και προσφατα απεκτησα ενα ζευγαρι μνημες corsair twin2x 6400 (800mhz).H μητρικη οπως ειναι φυσικο,(λογο chipset 925xe)δεν υποστηριζει 800αρες μνημες.Υποστηριζει,μεχρι 600αρες.Η μεγαλητερη συχνοτητα που καταφερε να τρεξει το chipset τις μνημες ειναι 715mhz με μαμα ρευμα(1.5ν.).Ανεβαζοντας το ρευμα στα 1.75 εφτασε στα 750mhz.Η απορια μου λοιπον ειναι μεχρι ποσο ρευμα ειναι ασφαλες να δωσω στο chipset για να τα ¨δωσουν¨ ολα οι μνημες.Η ψυξη ειναι η εργοστασιακη,

οσο σου επιτρεπει η ψυξη σου ωστε να εισαι σε επιτρεπτες θερμοκρασιες.προσωπικα δεν μ αρεσει να βλεπω πανω απο 55βαθμους σε τσιπσετ.τσεκαρε καθε ταση που ανεβαζεις τι σου λεει το speedfan και αναλογα σταματα οπου δεις οτι δεν τραβαει αλλο η ψυξη.

λεγοντας 55 εννοω μετα απο 1-2ωρες παιχνιδιου.

Δυστηχως,δεν μπορω απο καπου να δω τη θερμοκρασια του chipset.Το speedfan δεν δουλευει με τη μητρικη μου και τις θερμοκρασιες τις βλεπω μεσω του Abit EQ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.