Jump to content

Σπασμενα pins

Orbitech

Recommended Posts

Εχω τον παλιο μου A64 3400+ S754 με 2 σπασμενα pins που μαλλον δεν ειναι Non Connected, καθως το συστημα δεν εκκινει.

Θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να μπορεσω να αντικαταστησω με κατι τα σπασμενα Pins με κολλητηρι πανω στην cpu ή να τα βαλω στο socket της m/b.

Εαν ξερετε καποιο τροπο plz βοηθηστε ευχαριστω.

Παιδια να ρωτησω κατι που δεν καλυφθηκε στο αλλο thread...

Λοιπον επειδη κολλητηρι δεν εχω και θα πρεπει να ψαξω ατομο που εχει για να κανω δουλεια σκεφτομαι να δοκιμασω πρωτα την λυση του να βαλω ενα αγωγιμο υλικο μεσα στο socket. H καρφιτσα ειναι πολυ χοντρη για να χωρεσει...

Tι θα μπορουσα να δοκιμασω που να ειναι μικρο και σχετικα ανθεκτικο ετσι ωστε μην φυγει καθως θα βαζω την cpu?

θα μπορουσες να δοκιμασεις να βαλεις λιγο συρματακι στο σοκετ(σιγουρα χωραει) ξεγυμνωνοντας απο μια προεκταση 4πινου μολεξ σαν και αυτο

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%C5%D3%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C7%D3+%D3%D5%CD%C4%C5%D3%C7%D3+%D3%D5%D3%CA%C5%D5%D9%CD&category2=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%D1%C5%D5%CC%C1%D4%CF%D3

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 11:26]

θα μπορουσες να δοκιμασεις να βαλεις λιγο συρματακι στο σοκετ(σιγουρα χωραει) ξεγυμνωνοντας απο μια προεκταση 4πινου μολεξ σαν και αυτο

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%C5%D3%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C7%D3+%D3%D5%CD%C4%C5%D3%C7%D3+%D3%D5%D3%CA%C5%D5%D9%CD&category2=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%D1%C5%D5%CC%C1%D4%CF%D3

Ευχαριστω για την ιδεα θα το δοκιμασω και θα επανελθω με τα αποτελεσματα, ελπιζω θετικα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.