kunoobidi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 Έχω 2 kingston valueram 512, 1 single-sided από πλαίσιο και μια double-sided από e-shop και δεν παίζουν dual-channel γι'αυτό θέλω να ''σουτάρω'' την δίπλευρη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι αν είναι το eshop ή το πλαίσιο που βάζει 1 επιπλέον αυτοκολλητάκι με έναν κωδικά στο πάνω μέρος του κουτιού. Μπορεί κάποιος να μου πει για μπορέσω να την αλλάξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 το πλαίσιο έχει ένα μεταλικό γκρί χρώματος αυτοκολητάκιδεν το έχει αυτό καμμία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Δεκέμβριος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Πάνω στο κουτί της μιας έχει ένα επιπλέον αυτοκόλλητο και δεν θυμάμαι αν το βλαζει το πλαίσιο...αν έχει κανείς valueram μπορεί να μου πει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Το πλαίσιο έχει σίγουρα αυτοκολλητάκι δικό του. Όχι απαραίτητα μεταλλικό όμως. Μπορεί να είναι και απλό χάρτινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.