magkas1989 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 γειαθελω να ροτισο κατιεγω εχο συνδενση adsl 364 kai ενασ φιλοσ δεν εχει και ειναι στα 100 μετρα απο το σπιτι μουενας αλλος φιλοσ μου εναι στα 500 μετρα και ενασ αλλος στα 5 χλμ και θελο να τουσ μιρασο συνδεση θα τι μεγαλοσουμε θατην κανουμε 1mb τι πρεπει να αγορασουμε για να συνδεθουμε θιαθετουμε εως 350ε τι πρεπει να αγορασουμε help εγω εχω ondsl kit exw pentioum sta 3200 μνημη 1g σκλιρο 80 αλλα θα παρω 300gbhelpppppppppppppppppppppp????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 εαν δεν εχετε οπτικη επαφη στα σπιτια σας δυστυχως δεν γινεται τιποτα.μονη λυση ειναι το ασυρματο δικτυο το οποιο δουλευει ΜΟΝΟ εαν εχετε οπτικη επαφη απο ταρατσα σε ταρατσα.πιατακι στην ταρατσα με τον αντιστοιχο εξοπλισμο(καλωδια/καρτες δικτυου/ρουτερ)με 350ευρω δεν νομιζω οτι στηνετε παραπανω απο 2 σπιτια για ασυρματο.να υπολογιζεις δηλαδη 150μινιμουμ το ατομο.το τι συστημα εχεις δεν εχει σημασια.εκεινο που μετραει ειναι το ποσο καλο εξοπλισμο θα παρεις για να μοιραζεις ασυρματα την 1MBit στους φιλους σου.παντως δυσκολα τα πραγματαΥ.Γ.αλλαξε τον τιτλο με ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Παρόν...εγώ είμαι αυτός που είναι μακριά 500 μέτρα...αλλά δεν ήξερα ότι θέλει ο καθένας αντίστοιχο εξοπλησμό...δλδ 230 περίπου ανα άτομο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.