angelos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 Εχω ενα laptop αγορασμενο απο πλαισιο με τα εξηςχαρακτηριστικαIntel Pentioum 4 prescott στα 3 ghzμητρικη clevo transcend pc2700 166mhz 512 mb και corsair pc2700 166mhz 1gbati mobility radeon 9700 128mbπως θα μπορουσα να τον κλοκαρω?το μονο κακο κιριωσ ειναι οτι το bios της motherboard ειναι φτωχο σε επιλογες overclocking
helloween Δεκέμβριος 11, 2005 #2 Δεκέμβριος 11, 2005 αν το ανεβάσεις θα μειωθεί η αξιοπιστία και η διάρκεια της μπαταρίας του. Αλλωστε τα laptop δεν είναι για αυτή την δουλειά
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Δεκέμβριος 12, 2005 Στον φορητο καλυτερα να μην κανεις πειραματα(εγω μια φορα εκανα και το μετανιωσα πικρα) γιατι δεν ξερεις τι μπορει να σου βγει. Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη. Τωρα απο κει και περα αν θελεις να κανεις ακομη υπερχρονισμο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αρχισεις να ανεβαζεις σιγα-σιγα το FSB μεχρι να ανιχνευσεις τα ορια ομαλης λειτουργιας του υπολογιστη. Επισης καλο θα ηταν να μην πειραξεις τις τασεις αλλα να τις αφησεις οπως ειναι.(δεν ξερω αν σου δινει την συγκεκριμενη δυνατοτητα η μητρικη).Αν αποφασισεις να το κανεις πες μας τα συμπερασματα που εβγαλες
RootX Δεκέμβριος 12, 2005 #4 Δεκέμβριος 12, 2005 Σε έναν τόσο ενεργοβόρο επεξεργαστή με "αναγκαστικά"(λόγω laptop) κακή ψύξη, δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα ο υπερχρονισμός.
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:00] Σε έναν τόσο ενεργοβόρο επεξεργαστή με "αναγκαστικά"(λόγω laptop) κακή ψύξη, δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα ο υπερχρονισμός. συμφωνω.ο πρεσΗΟΤ δυσκολευεται να ψυχθει σε desKtop με υδροψυξη για overclocking.ποσο μαλλον στο λαπτοπακι που ουτε καλη ροη αερα εχει ουτε μπορεις να βαλεις καμια γομαροψυκτρα.........αφηνοντας βεβαια στην ακρη την διαρκεια της μπαταριας.καθε watt μετραει στα laptop.
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2005 #6 Δεκέμβριος 12, 2005 Οποτε καλυτερα να το ξεχασεις (για τον φορητο τουλαχιστον)
angelos Δεκέμβριος 14, 2005 Author #7 Δεκέμβριος 14, 2005 thanx,οντως δεν εχει καλη ψυξη αφου ετρεξα το hd tune προσφατα και η θερμοκρασια του σκληρου ανεβηκε στους 49 αλλα εχω και μια βαση με ανεμιστηρα 12αρι και η θερμικρασια επεσα μετα απο λιγα δευτερολεπτα στους 42.απλα ενδιαφερομαι να τον κλοκαρω γιατι τον χρησιμοποιω ως desktrop.Τι αλλo θα μπορουσα να κανω?Γιατι δεν δημιουργειται στο lab ενα foroum γενικα για notebook???
RootX Δεκέμβριος 14, 2005 #8 Δεκέμβριος 14, 2005 HDTune όπως είπες είναι για σκληρό, τρέξε κανένα ζόρικο για επεξεργαστή.Υπάρχει σχετική κατηγορία, Mobile Computing .
gfa3 Δεκέμβριος 14, 2005 #9 Δεκέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από angelos [Σήμερα, στις 19:14] thanx,οντως δεν εχει καλη ψυξη αφου ετρεξα το hd tune προσφατα και η θερμοκρασια του σκληρου ανεβηκε στους 49 αλλα εχω και μια βαση με ανεμιστηρα 12αρι και η θερμικρασια επεσα μετα απο λιγα δευτερολεπτα στους 42.απλα ενδιαφερομαι να τον κλοκαρω γιατι τον χρησιμοποιω ως desktrop.Τι αλλo θα μπορουσα να κανω?Γιατι δεν δημιουργειται στο lab ενα foroum γενικα για notebook??? Αν σε ενδιαφερει να τον κλοκαρεις βαλτου ενα δισκο @ 7200 και θα δεις διαφορα με τον υπαρχων οχι κατι φοβερο βεβαια αλλα θα δεις.
blade_pan Δεκέμβριος 14, 2005 #10 Δεκέμβριος 14, 2005 Δεν υπαρχει λογος να τον clockαρεις και γιατι δεν θα δεις μεγαλες διαφορες και η ψυξη που εχει δεν κανει...Ασε που κανει σαν ψυγειο!Και επισης τωρα με την μνημη 1,5gb και με εναν σκληρο καλυτερο θα πεταει το συστημα.
angelos Φεβρουάριος 18, 2006 Author #11 Φεβρουάριος 18, 2006 εμαθε και ο blade_pan τι παιζει στους Laptop....χαχαχα:devil:
blade_pan Φεβρουάριος 18, 2006 #12 Φεβρουάριος 18, 2006 Τι να σου πω τωρα... Προσεχε μην καψεις τπτ αγορι γιατι μετα θα μου κλαιγεσαι...Πιες λοιπον μια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.