Pieros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 Ρε παιδιά είμαι σε ενα νετ καφε κ το ειδα κ επαθα πλάκα. Που μπορώ να το βρω???Παλιότερα κ κάποιοι είχαν κ κάποια άλλα mods .Για ενημερώστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 http://battlefield2.filefront.com/files/Battlefield_1942/Mods/Total_Conversions;1176και έχει τα πάντα...Desert combat 0.7 και DC_Final χρειάζεσαιΔες και FORGOTTEN HOPE που είναι μακράν το καλύτερο και πληρέστερο WW2 mod...Για ότι άλλο PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 To Forgotten Hope το εγκατέστησα κι εγώ, αλλά μού κράσαρε κατά το φόρτωμα της κάθε πίστας......δεν ξέρω αν οφειλόταν στο γεγονός ότι είχα εγκαταστήσει πρίν το secret weapons......είναι αυτές οι τροποποίησεις των παιχνιδιών συμβατές μεταξύ τους ή μπορεί να έχει κάνεις μόνο μία εγκατεστημένη;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Εννοείται ότι η έκδοση του FH που έχεις είναι αυτή που αντιστοιχεί στην αντίστιχη έκδοση του BF, δηλαδή το patch.Mπορείς να έχεις όσα total conversions θες εγκατεστημένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 21:14] Εννοείται ότι η έκδοση του FH που έχεις είναι αυτή που αντιστοιχεί στην αντίστιχη έκδοση του BF, δηλαδή το patch. Δεν αποκλείεται να οφείλεται εκεί το κόλλημα...δεν είχα εγκαταστήσει κάποιο patch ο ίδιος, αν και έχω την εντύπωση ότι κατά την εγκατάσταση του Secret Weapons εγκαθισταται και μια αναβάθμιση προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το πρώτο...Ισως όμως έχει κυκλοφορήσει και κάποια νεώτερη αναβάθμιση που είναι απαραίτητη προκειμένου να τρέξει σωστά το Forgotten Hope 0.70...Τα έχω απεγκαταστήσει τώρα βεβαια και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Α ναι...αν έχεις να αναβαθμίσεις το BF από την εποχή του SECRET WEAPONS σίγουρα οφείλεται σε αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Δεκέμβριος 12, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αυτό που είχε κ κάτι Έλληνες γνωρίζεται ποιο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Pieros Αυτό που είχε κ κάτι Έλληνες γνωρίζεται ποιο είναι? [spc mode on] γνωρίζετε.... [spc mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Pieros [Σήμερα, στις 09:03] Αυτό που είχε κ κάτι Έλληνες γνωρίζεται ποιο είναι? μηπως ψαχνεις αυτο? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5186 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.