Jump to content

DesertCombat mods for BF1942

Pieros

Recommended Posts

Ρε παιδιά είμαι σε ενα νετ καφε κ το ειδα κ επαθα πλάκα. Που μπορώ να το βρω???

Παλιότερα κ κάποιοι είχαν κ κάποια άλλα mods .Για ενημερώστε

http://battlefield2.filefront.com/files/Battlefield_1942/Mods/Total_Conversions;1176

και έχει τα πάντα...

Desert combat 0.7 και DC_Final χρειάζεσαι

Δες και FORGOTTEN HOPE που είναι μακράν το καλύτερο και πληρέστερο WW2 mod...Για ότι άλλο PM

To Forgotten Hope το εγκατέστησα κι εγώ, αλλά μού κράσαρε κατά το φόρτωμα της κάθε πίστας...

...δεν ξέρω αν οφειλόταν στο γεγονός ότι είχα εγκαταστήσει πρίν το secret weapons...

...είναι αυτές οι τροποποίησεις των παιχνιδιών συμβατές μεταξύ τους ή μπορεί να έχει κάνεις μόνο μία εγκατεστημένη;;

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 21:14]

Εννοείται ότι η έκδοση του FH που έχεις είναι αυτή που αντιστοιχεί στην αντίστιχη έκδοση του BF, δηλαδή το patch.

Δεν αποκλείεται να οφείλεται εκεί το κόλλημα...δεν είχα εγκαταστήσει κάποιο patch ο ίδιος, αν και έχω την εντύπωση ότι κατά την εγκατάσταση του Secret Weapons εγκαθισταται και μια αναβάθμιση προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το πρώτο...

Ισως όμως έχει κυκλοφορήσει και κάποια νεώτερη αναβάθμιση που είναι απαραίτητη προκειμένου να τρέξει σωστά το Forgotten Hope 0.70...

Τα έχω απεγκαταστήσει τώρα βεβαια και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.