saradis1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 Καλησπέρα.είμαι χρήστης PSTN internet και μετά τα τελευταία νέα περι νέων χρεώσεων της otenet για τα dial up σκεύτομαι παρα πολυ σοβαρα για adsl. το πρόβλημα μου ειναι οτι με εχουν παρα πολυ μπερδέψει οι πληροφορίες στα site της οτενετ και της forthnet σχετικα με το ποσο κάνει.Θέλω να πάρω κάτι σε στύλ adsl in a box για να έχω και τον εξοπλισμό.Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι πέρα απο τις τιμές που λέει (109 ευρώ για forthnet σελίδα forthnet , και 89 ευρώ otenet σελίδα otenet , θα πληρώσω κάτι άλλο οπουδήποτε (π.χ στον λογαριασμό του ote) στο διάστημα που λέει (5 μήνες). φυσικά αναφέρομαι για ταχύτητα 384. υπάρχει κάποια οικονομικότερη ιδέα αλλα όχι ογκοχρέωση? Κάθε συμβουλή δεκτή για εμένα τον αρχάριο. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 πριν 1 μηνα αγορασα το the on dsl kit της otenet.89 χωρις φπα 2+1 μηνας δωρο.για 3 μηνες 105ευρω μου πηγε μαζι με φπα.δεν πληρωνεις κατι αλλο σε αυτο το διαστημα.η συσκευασια περιλαμβανει το modem τα καλωδια συνδεσης modem-pc(μεσω usb)φιλτρο τηλεφωνου καθως και drivers και οδηγιες εγκαταστασης.το μονο που πιθανον να χρειαστει να αγορασεις ειναι φιλτρα για τις υπολοιπες τηλ.πριζες του σπιτιου σου.αυτα....ελπιζω να βοηθησα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Δεκέμβριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 και βέβαια βοήθησες.το ίδιο ισχύει και για forthnet?υποθέτω ναι.έχετε εντοπίσει κάποια διαφορά ανάμεσα σε otenet και forthnet όπως σταθερότητα ή κάτι ανάλογο? Μετά απο το πέρας των μηνών προσφοράς κάνεις κανονικά ανανέωση αν κατάλαβα καλά.Πόσο περίπου έρχεται στον λογαριαμό του οτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sret Δεκέμβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 σημερα διαβασα το διαφημηστικο των multirama και μαζι με το πακετο της forthnetδινουν και ενα xbox1 δωρο.οσων αφορα την εταιρια η οτενετ τοτε που ειχα εγω πριν 2χρονια εχει κοφτη στο dl στα 38κ σε 384 αντιθετα με forthnet που χτυπαγε 46. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Δεκέμβριος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Οπότε μέχρι στιγμής καλήτερο ειναι το πακέτο της forthnet. 109 ευρώ+φπα για 5 μήνες , άρα 21,8 ευρώ ο μήνας + δώρο και το xbox. καθόλου κακό.Για το xbox δεν έλεγε τίποτα το site.δεν βλεπω πολύ tv sret γιατι ειμαι στο στρατό και εκεί που είμαι ειναι λίγο πολυτέλεια ο ελευθερος χρόνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από sret σημερα διαβασα το διαφημηστικο των multirama και μαζι με το πακετο της forthnet δινουν και ενα xbox1 δωρο. οσων αφορα την εταιρια η οτενετ τοτε που ειχα εγω πριν 2χρονια εχει κοφτη στο dl στα 38κ σε 384 αντιθετα με forthnet που χτυπαγε 46. σχετικο ειναι!αν ειναι κλειδωμενα τα clusters-buster(δεν θυμαμαι πως τα λενε-κατι με τους διαυλους γινεται) φυσικο ειναι να κατεβαζεις με 46.εχω φιλαρακι που κατεβαζει με 42 κλειδωμενο.ουτε πανω-ουτε κατω!!! Αρχική απάντηση από saradis1 και βέβαια βοήθησες.το ίδιο ισχύει και για forthnet?υποθέτω ναι.έχετε εντοπίσει κάποια διαφορά ανάμεσα σε otenet και forthnet όπως σταθερότητα ή κάτι ανάλογο? Μετά απο το πέρας των μηνών προσφοράς κάνεις κανονικά ανανέωση αν κατάλαβα καλά.Πόσο περίπου έρχεται στον λογαριαμό του οτε? γνωμη μου ειναι να στραφεις σ'αυτον που εχει το δικτυο σε ολη την ελλαδα:ΟΤΕ.κοινως αυτος ειναι υπευθυνος για ολο το δικτυο συνεπως και θα ξερει 5-10 πραγματα παραπανω απο vivodi-forthnet-tellas(παναγιτσα μου!!! :devil: ) σχετικα με τον λογαριασμο ειναι γυρω στα 33-35 ευρωπουλα αν δεν κανω λαθος στην 384 το μηνα.πριν ληξη το πακετο σου ομως και για την ακριβεια 10-15 μερες νωριτερα θα τους παρεις και θα τους ενημερωσεις τι θα κανεις με την συνδεση σου.περνουν την πρωτοβουλια πολλες φορες και την ανανεωνουν αυτοματα!!!! (γιατι αραγε :rant: ?) :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 γιατι σε αγαπανε και δεν θελουνε να σε αφησουνε χωρις internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos γιατι σε αγαπανε και δεν θελουνε να σε αφησουνε χωρις internet :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Δεκέμβριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Εδώ θα βρείς όλες τις πληροφορίεςhttp://www.adslgr.com/forum/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.