Jump to content

Πρόβλημα reset και turn off

Kostas1010

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά μία βοήθεια. Εκανα φορματ στο pc μου γιατι αλλαξα mobo (MSI K8NEO 4, athlon xp 939), μπήκαν τα windows όλα καλά, αλλά τα windows δεν κάνουν restart ούτε κλείνει το pc...Δηλαδή, όταν κάνω restart π.χ., μετά από κάποιο πρόγραμμα που ζητάει επανεκίννηση, φτάνει στη τελευταία οθόνη που λέει ότι "windows shut down" και σταματάει εκει. Μετά κάνω reset από τον διακόπτη και ξαναξεκινάει κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και οταν θέλω να το κλείσω. Φθάνει στη τελευταία οθόνη και το κλείνω με το διακόπτη (συνεχόμενη πίεση στο διακόπτη). Πάντως, δεν είναι καποιο κόλλημα ή κάποιο λάθος των windows νομίζω. Γιατί όταν ξαναξεκινάνε τα windows δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους. Κάποια εντολή μάλλον δεν του δίνει το ok να σβήσει μάλλον πιστεύω ή να ξαναεπανεκιννήσει...Κάποια βοήθεια παιδιά?..:(

Πήγαινε πίνακας ελέγχου,επιδόσεις και συντήρηση,επιλογές ενέργειας και έλεγξε τα κουμπιά τροφοδοσίας.

Αν θυμάμαι καλά έχει ξαναναφερθεί τέτοιου είδους πρόβλημα με msi.

Εχεις κάνει και αναβάθμιση το bios ?

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers του chipset.

Eίχα ένα παρόμοιο πρόβλημα...μόνο που απλά αργούσε να boot-άρει και κ να κάνει restart/shutdown. 1 μήνα βασανιζόμουν (έκανε πρπ 10-15 λεπτά να κλείσει για παράδειγμα) βγάλε-βάλε cpu, κάρτες, καλώδια, 4 format τπτ. Καταλάθος έβγαλα το netlimiter 1.30 και όλα έγιναν και πάλι φυσιολογικά (@#$%$%@$%)! Δοκίμασε μήπως και έχεις παρόμοιο πρόβλημα με κάποιο πρόγραμμα, αλλά δεν νμζ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.