Snips Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 Εδώ και καιρό το bitcomet μου κάνει το εξής...’λλη ταχύτητα λέει στην μπάρα και άλλα στα στοιχεία του torrent όπως φαίνεται στην εικόνα. Δεν υπάρχουν άλλα torrents ανοιχτά (ούτε για seed βέβαια). Ποια είναι η αληθινή ταχύτητα τελικά; ]edit ]στην εικόνα δείτε την ταχύτητα δεξιά από τον σβησμένο τίτλο ( 15kb/1kb)...και όχι το average που κύκλωσα κατα λάθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 11, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 ΑΜΑΑΑΑΝ.. Κάτι που πρόσεξα τώρα..... Και έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όταν γύριζα από έξω και περίμενα είχε κατεβεί κάποιο torrent, αντί για αυτό έπαιρνα ένα ωραιότατο...LOW ON VIRTUAL MEMORY μύνημα των WIN....(και το bitcomet βέβαια είχε τερματίσει)..Και αυτό σε σύστημα με 2GB..... Που οφείλεται αυτό πάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Δεν εχω ιδεα απο το bitcommet, αλλα δοκιμαστε αυτο http://www.utorrent.com/ και θα με θυμηθητε!ειναι μονο 100kb προγραμμα και εχει ελαχιστη καταναλωση μνημης με πολυ καλες ταχυτητες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Παραξενο αυτο με το bitcomet, και εγω το 0.60 έχω, 1gb μνήμη, 2.8 prescottΚατεβάζω ένα αρχειο 1.05gb , ειμαι στο 75% αλλα στο task manager μου τρωει 70< mb μνήμης και το cpu ειναι λιγότερο απο 3%... όλα αυτα ενώ βλέπει περίπου 40 peers...για δες στα preferences μια επιλογή που λέει Allocate disk space before downloading (είναι στο task)... εγώ το έχω τσεκαρισμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
therion Δεκέμβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 το ειχα παθει και εγω αυτο snips αλλα δεν μου εκανε αυτο με την μνημη αλλα μου εδειχνε αλλες ταχυτητες απο οτι κατεβαζα πχ ενα τρελο να εχω upload=100kb/s και εχω 512 εγω δεν το πειραζα..... αφου συχνα πυκνα τον επαιρνε κλαρινο αλλα μια χαρα κατεβαζε. αυτα απο μενα......... :cool: :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Για την ιστορία διορθώθηκε....Μείωσα τα connections και όλα OK.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 To κατω φαινεται να ειναι average speed το πανω στιγμιαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.