Jump to content

Bitcomet 0.6 ταχύτητα Down/up ερώτηση

Snips

Recommended Posts

Εδώ και καιρό το bitcomet μου κάνει το εξής...’λλη ταχύτητα λέει στην μπάρα και άλλα στα στοιχεία του torrent όπως φαίνεται στην εικόνα. Δεν υπάρχουν άλλα torrents ανοιχτά (ούτε για seed βέβαια). Ποια είναι η αληθινή ταχύτητα τελικά;

]edit ]στην εικόνα δείτε την ταχύτητα δεξιά από τον σβησμένο τίτλο ( 15kb/1kb)...και όχι το average που κύκλωσα κατα λάθος....

post-1143-1416072328,5675_thumb.jpg

ΑΜΑΑΑΑΝ..

Κάτι που πρόσεξα τώρα.....1115au.jpg

Και έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όταν γύριζα από έξω και περίμενα είχε κατεβεί κάποιο torrent, αντί για αυτό έπαιρνα ένα ωραιότατο...LOW ON VIRTUAL MEMORY μύνημα των WIN....(και το bitcomet βέβαια είχε τερματίσει)..Και αυτό σε σύστημα με 2GB.....:boxed:

Που οφείλεται αυτό πάλι;

Δεν εχω ιδεα απο το bitcommet, αλλα δοκιμαστε αυτο http://www.utorrent.com/ και θα με θυμηθητε!

ειναι μονο 100kb προγραμμα και εχει ελαχιστη καταναλωση μνημης με πολυ καλες ταχυτητες!

Παραξενο αυτο με το bitcomet, και εγω το 0.60 έχω, 1gb μνήμη, 2.8 prescott

Κατεβάζω ένα αρχειο 1.05gb , ειμαι στο 75% αλλα στο task manager μου τρωει 70< mb μνήμης και το cpu ειναι λιγότερο απο 3%... όλα αυτα ενώ βλέπει περίπου 40 peers...

για δες στα preferences μια επιλογή που λέει Allocate disk space before downloading (είναι στο task)... εγώ το έχω τσεκαρισμένο

το ειχα παθει και εγω αυτο snips αλλα δεν μου εκανε αυτο με την μνημη αλλα μου εδειχνε αλλες ταχυτητες απο οτι κατεβαζα

πχ ενα τρελο να εχω upload=100kb/s και εχω 512

εγω δεν το πειραζα..... αφου συχνα πυκνα τον επαιρνε κλαρινο αλλα μια χαρα κατεβαζε.

αυτα απο μενα......... :cool: :cool: :cool: :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.