Jump to content

corsair XMS-XPERT 2-2-2-5

def

Recommended Posts

ας παρουσιασω με 2 φοτο τις μνημες της corsair ετσι για να υπαρχει μηπως και κανενα παιδι τον ενδιαφερει και της αγορασει και αυτος .Οι μνημες λειτουργουν με timing 2-2-2-5 απο την μανα τους με ταση ρευματος 2.7 προστατευονται απο γνησιο χαλκο μεγαλο παχους και τις κραταει σε πολυ ικανοποιητικες θερμοκρασιες.συνοδευεται απο ενα cd που σου δινει την δυνατοτητα εκτος απο θερμοκρασια,ταση ρευματος και τις συχνοτητες της μνημες να εμφανιζονται και αλλες ενδειξης στο πανελ.Η σημερινη τιμη τους απο κει που τις αγορασα ειναι 330ευρο γαι το 1GB

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

τις εχω αρκετο καιρο δεν τις δοκιμασα καθολου.παντος σε καποια site που διαβασα πανε αρκετα ψηλα φορανε TCCD τσιπακια,να φανταστεις τις εχω χωρις ανεμηστηρες και οι θερμοκρασιες κιμενονται 30-35c μετα απο 4-5 ωρες παιχνιδι τσιτα

Αρχική απάντηση από FrOsT

Δηλ. 330euro για 2*512mb tccd??? και δεν τα έχεις κάνει o/c?

Και είναι άσχημα! Πολύ ακριβές ρε παιδί μου αυτές οι οθονήτσες...

U get me?

και που να δεις ποσο ζυγιζουν

:woot:

απ οσο ξερω αυτες οι μνημες εχουν BrainPower pcb σαν τα pqi τα δικα μου με TCCD

σε εμενα παντος με 2,5-3-3-6 πανε στα 275

και με 3-4-4-8 τις πηγα μεχρι 295 απο εκει και πανο μαλλον με κοβει το cpu γιατι εχω βαλει το μικρο multi (14-17)

και για καθε μερα ειμαι στα 4Ghz με 286@3-4-3-7

καλα δεν ειναι για TCCD???

παντος ρε def κλοκαρετα τα ριμαδια

βαλε 1/1 μνημες και ανεβαζε fsb........και κοψε το multi του cpu σου

Αρχική απάντηση από doctor

καλό θα ήταν να ξερουμε περίπου μεχρι που ανεβαίνουν για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα!:)

μπορεί να είναι και πιο δελεαστικές...............:rolleyes:

γιατρε τις σκεφτεσαι μαζι με D.......επεξεργαστη ονοματα να μην λεμε

:hehe:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:07]

γιατρε τις σκεφτεσαι μαζι με D.......επεξεργαστη ονοματα να μην λεμε

:hehe:

πολύ σύντομα ο D.......θα ξανακουστεί εδώ μέσα καθώς ελάχιστος χρόνος έχει περάσει από τότε που ανακοινώθηκαν ραγδαίες εξελίξεις στο Dothan......."περιβάλλον" από πασίγνωστο ......τεράστιο μάστορα.......του χώρου που έβαλε πάλι το θαυματουργό του χεράκι !:whistling

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από def

τα tccd μεχρι ποσο ρευμα αντεχουν,μπορω να τα δωσω 3v?

φρενα νεος............

οσο λιγοτερο τοσο καλητερο ..... το max ειναι 2,85.... απο εκει και πανο μονο θερμοκρασια ανεβαζουν.....

με 2,55 ρευμα θα πας στα 270 περιπου και με 2,85 σε amd αν σου εκατσε καλα στα 300 αλλα θελουν ψαξιμο στα timmings

και μην ξεχασεις να βαλεις ενα ανεμιστιρακι να τους ριχνη αερα.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.