SSJ5 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 Έτρεξα πριν από λίγο το CPU-Z για να δω το code name του επεξεργαστή μου και παρατήρησα ότι το core speed δεν είναι σταθερό.Ο επεξεργαστής μου είναι ένας P4 1,4ghz και η motherboard μου μια Intel D850GB.Το core speed στο cpu-z "παίζει" σε τιμες:από 1395,5 έως 1395,9. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή αυτό είναι φυσιολογικό;Να αναφέρω ότι δεν τον έχω κάνει overclocking.
thrasher Δεκέμβριος 11, 2005 #2 Δεκέμβριος 11, 2005 Και σε εμενα το ιδιο συμβανει.Μια δειχνει 3,200 μια 2,800.Παιζει τιποτα?
SSJ5 Δεκέμβριος 11, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 11, 2005 Μήπως έχει η Mobo σου κάποιο από εκείνα τα συστήματα που κατεβάζουν την ταχύτητα του επεξεργαστή όταν δεν χρειάζεται για εξοικονόμηση ρεύματος;Η mobo μου πάντως τέτοιο σύστημα δεν έχει...
Chosen Δεκέμβριος 11, 2005 #4 Δεκέμβριος 11, 2005 Και οι δυο περιπτώσεις είναι φυσιολογικές.Στην περίπτωσή σου SSJ5, είναι μια μικρή διακύμανση που δεν επηρεάζει τίποτα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Στην περίπτωση του thrasher, είναι feature του επεξεργαστή (κάτι αντίστοιχο με το Cool'n'Quiet της AMD, μόνο που δε θυμάμαι πως το λέει η Intel) για εξοικονόμιση ενέργειας και προστασίας του όζοντος (lol?)
hayabusa Δεκέμβριος 15, 2005 #5 Δεκέμβριος 15, 2005 Και εμενα μου το κανει αυτο και λιγο μεγαλυτερες διαφορες αλλα τον εχω υπερχρονισμενο. Εννοειται βεβαια οτι δεν το παραμικρο προβλημα και το συστημα ειναι απολυτως σταθερο. Μην ανησυχεις καθολου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.