a4dtm Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 Μολις χθες πηρα την παραπανω μητρικη και το προβλημα μου ειναι οτι ενω υποτιθεται οτι εχει chipset nForce 4 ultra στο cpu-z μου γραφει nForce 4.Μηπως γνωριζει καποιος κατι?Λετε να εχω παρει την NEO4-F με το nForce 4?Γιατι και το κουτι γραφει μονο k8n neo4 δεν γραφει αν ειναι F 'H FI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Κοίτα τι γράφει πάνω στο PCB η μητρική αλλά και το λευκό αυτοκόλλητο στα πλάγια του κουτιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Και η dfi ultra-d που έχω το ίδιο λέει στο cpu-z πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα εκεί το προγραμμα.Και όπως είπε και ο spc κοίτα πάνω στην ίδια τη μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Δεκέμβριος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Πανω στο pcb η μητρικη λεει οτι και στο κουτι απέξω K8N NEO 4.Στο λευκο χαρτι πανω στο κουτι λεει K8N NEO4 FI μονο εκει το λεει οτι ειναι η FI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 δες εδω αν τν εχει http://www.nvidia.com/object/motherboards.html#nf4sli_intel_msi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.