dimpap04 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2005 Καλημέρα σας παιδιά,Μια βοήθεια αν σας είναι εύκολο.Έχω ένα αρχείο torrenet με κατάληξη bin, δηλ. (κάτι.bin),και δεν μπορώ να το ανοίξω. Υπάρχει κάποιο ανάλογο πρόγραμμαπου να μπορώ να τρέξω το αρχείο μου;Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Δεκέμβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Τα αρχεία torrent έχουν κατάλληξη .torrent. Για να το ανοίξεις χρειάζεσαι κάποιον torrent client (Azureus, Bitcomet, ABC, κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Δεκέμβριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 μπορείς να το ανοίξεις με vlc player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Δεκέμβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Φαντάζομαι ότι κατάληξη .bιn έχει το κατεβασμένο αρχείο έτσι? Αν ναι τότε χρειάζεσε κάποιο πρόγραμμα όπως το alcohol 120% για να γράψεις αυτό το αρχείο σε ένα cd ή να το κάνεις Mount σε έναν εικονικό δίσκο που δημιουργείς με το ίδιο το πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Δεκέμβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 το αρχείο φυσικά είναι κατεβασμένο και έχει κατάληξη bin. Mε τον vlc media player μπορεί να το ανοίξει κανονικά. έχει τύχει να κατεβάσω ταινία .bin και ανοιξε μια χαρά με αυτον τον player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap04 Δεκέμβριος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Προσπαθώ να το ανοίξω με το azureus και μου ζητάει, java jdk. Τώρα την εγκαθιστώ και θα προσπαθήσω να το ανοίξω. Θα προσπαθήσω να το ανοίξω με το alcohol ή με το vlc player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Ultraiso Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap04 Δεκέμβριος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Παιδιά, εγκατέστησα το azureus και μου λέει ότι έχει πρόβλημα επικοινωνίας. Συγκεκριμένα γράφει, ΝΑΤ PROBLEM. Τι συμβαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Δεκέμβριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 για να σου γράφει nat problem μαλλον δεν έχεις ανοίξει τα ports που χρειαζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 To nat ειναι σχετικο με τα ports που εχεις ρυθμισει στο router και στο azureus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Δεκέμβριος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Δες και στο adslgr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap04 Δεκέμβριος 11, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Παιδιά μπερδεύτηκα.ΖαλίστηκαΔεν μπορώ άλλο. Θα προσπαθήσω αργότερα. Με καθαρό μυαλό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.Ευχαριστώ πάντως όλους εσάς που με βοηθάτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 συνηθως τα .bin αρχεια ειναι iso images οποτε θες ενα προγραμμα οπως τοultraiso που ειπε και ο ασταματητος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap04 Δεκέμβριος 11, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Λοιπόν, προσπαθώ να το ανοίξω με ένα από τα προγράμματα που μου προτείνατε, αλλά μου δείχνει σφάλμα σύνδεσης. Η αιτία το ΝΑΤ. Δεν ξέρω πώς να λύσω αυτό το πρόβλημα. Τί να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Δεκέμβριος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Τωρα μπερδευτηκα εγω..Απο οτι καταλαβα εχεις 2 προβληματα ..1) το αρχειο και πως θα τοι ανοιξεις ----απαντηθηκε παραπανω2)Προβλημα με το Azureus που σου πεταει ΝΑΤ προλημα..Η λυση για το δευτερο ειναι να πας στα σεττινγκς του μοντεμ σου και να ανοιξεις την ιδια πορτα που θα ανοιξεις και στο AZureus...Και στο software firewall το ιδιο επισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap04 Δεκέμβριος 12, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Καλησπέρα παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας. Το εκτιμώ αφάνταστα, αλλά έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρω να το διορθώσω. Κάτι κάνω λάθος δεν εξηγείται αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως για την τεράστια υπομονή σας. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap04 Δεκέμβριος 12, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Κατάντησα ενοχλητικός. Συγνώμη. Μου βγάζει το μύνημα, Null Pointer Exception.Τί συμβαίνει πάλι; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Pls!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.