Jump to content

Torrent files

dimpap04

Recommended Posts

Καλημέρα σας παιδιά,

Μια βοήθεια αν σας είναι εύκολο.

Έχω ένα αρχείο torrenet με κατάληξη bin, δηλ. (κάτι.bin),

και δεν μπορώ να το ανοίξω. Υπάρχει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα

που να μπορώ να τρέξω το αρχείο μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φαντάζομαι ότι κατάληξη .bιn έχει το κατεβασμένο αρχείο έτσι? Αν ναι τότε χρειάζεσε κάποιο πρόγραμμα όπως το alcohol 120% για να γράψεις αυτό το αρχείο σε ένα cd ή να το κάνεις Mount σε έναν εικονικό δίσκο που δημιουργείς με το ίδιο το πρόγραμμα.

Προσπαθώ να το ανοίξω με το azureus και μου ζητάει, java jdk. Τώρα την εγκαθιστώ και θα προσπαθήσω να το ανοίξω. Θα προσπαθήσω να το ανοίξω με το alcohol ή με το vlc player.

Παιδιά μπερδεύτηκα.

Ζαλίστηκα

Δεν μπορώ άλλο. Θα προσπαθήσω αργότερα. Με καθαρό μυαλό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Ευχαριστώ πάντως όλους εσάς που με βοηθάτε.

Λοιπόν, προσπαθώ να το ανοίξω με ένα από τα προγράμματα που μου προτείνατε, αλλά μου δείχνει σφάλμα σύνδεσης. Η αιτία το ΝΑΤ. Δεν ξέρω πώς να λύσω αυτό το πρόβλημα. Τί να κάνω;

Τωρα μπερδευτηκα εγω..Απο οτι καταλαβα εχεις 2 προβληματα ..

1) το αρχειο και πως θα τοι ανοιξεις ----απαντηθηκε παραπανω

2)Προβλημα με το Azureus που σου πεταει ΝΑΤ προλημα..

Η λυση για το δευτερο ειναι να πας στα σεττινγκς του μοντεμ σου και να ανοιξεις την ιδια πορτα που θα ανοιξεις και στο AZureus...Και στο software firewall το ιδιο επισης

Καλησπέρα παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας. Το εκτιμώ αφάνταστα, αλλά έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρω να το διορθώσω. Κάτι κάνω λάθος δεν εξηγείται αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως για την τεράστια υπομονή σας. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.