Jump to content

nec VS eizo

def

Recommended Posts

εδω και πολυ καιρο ειμαι αναμεσα σε 2 οθονες μια και εχω μεινει απο οθονη καταληξα σε

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.166325

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=312577&cks=PRL

βεβαια η αγορα οταν θα γινει απο εξω. τι προτεινετε

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Θεωρητικά απο τη στιγμή που δυο οθόνες έχουν την ίδια φωτεινότητα, αυτή που έχει μεγαλύτερο contrast έχει και καλύτερο μαύρο... ;)

όχι.

Αρχική απάντηση από spc

Τι σχέση έχουν οι 19'' με τις 21'';

Προφανώς αν έχεις τα λεφτά πας στις 21''.

αυτό!

Αποφάσισε πρώτα τι θες!

Ίδιο πάνελ με την eizo που δείχνεις έχει η eizo s1910 σε 19άρα.

ΣΑΦΩΣ eizo, ως mva+overdrive, που θα σε καλύψει Α Π Ο Λ Υ Τ Α .

ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες για να δουν και τα ματια τι παιζετε και στις μεγαλες αναλυσεις αφου μεχρι στιγμης ειμαι σε μεσαιες αναλυσεις και δεν μπορω να χαρω τις καρτες

Αρχική απάντηση από Solid Snake

Παιχνιδια...

-Nec=24ms

-Eizo=8ms

Νομιζω οτι καταλαβες ποια να παρεις ;)

σιγουρα ο χρονος αποκρισης της EIZO ειναι πολυ καλος,αλλα αποτι εχω διαβασει η σειρα spectra ειναι και αυτη πολυ καλη

Μεταξύ των δύο σίγουρα την Eizo αλλά θέλεις widescreen οθόνη(1680Χ1050);Η eizo υπάρχει και ΕΔΩ προς 1070.

Εγώ θα πρότεινα Samsung 214T που είναι 200 φθηνότερη και 1600Χ1200.Εχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την eizo στους άλλους τομείς.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

@Sotiris: Γιατί ρε συ; :blink:

γιατί μετράει σε ποια "φωτεινότητα" μετράς την αντίθεση.

ο μόνος τρόπος να συγκρίνεις το μαύρο 2 οθονών είναι να ξέρεις τα nits (τιμή μέτρησης φωτεινότητας νομίζω) του μαύρου. όσο πιο κοντά στο 0 τόσο καλύτερο ;)

Αρχική απάντηση από def

σιγουρα ο χρονος αποκρισης της EIZO ειναι πολυ καλος,αλλα αποτι εχω διαβασει η σειρα spectra ειναι και αυτη πολυ καλη

ό,τι και νά χεις διαβάσει, την eizo για να την φτάσεις θες panel mva+overdrive που at the moment είναι το top που υπάρχει στην αγορά, τουλάχιστον από άποψη specs ;)

η δικιά μου άποψη είναι 100% eizo.

Def επειδη το κοιταξα για την συγκεκριμενη ειζο στην προτεινω. Οσο αφορα τα 8ms ειναι για midtones. Κανονικα ειναι 16. Η nec δεν συγκρινεται καν.!! Χτυπα ειζο δεν θα το μετανιωσεις αν και δεν εχει zero pixel εγγυηση.

Αρχική απάντηση από Papas

Def επειδη το κοιταξα για την συγκεκριμενη ειζο στην προτεινω. Οσο αφορα τα 8ms ειναι για midtones. Κανονικα ειναι 16. Η nec δεν συγκρινεται καν.!! Χτυπα ειζο δεν θα το μετανιωσεις αν και δεν εχει zero pixel εγγυηση.

είναι GTG που βάζουν πια όλες οι εταιρίες.

BTB δεν βάζει καμία, μόνο η eizo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.