Vadergr Δεκέμβριος 19, 2005 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 τι meaning?πιο αργος και καθυστερει σχεδον τα παντα...Τσεκαρετε ρε παιδια και το asus a7d που το εφερε και η ελληνικη αντιπροσωπεια.Turion 1.8 και 17αρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Δεκέμβριος 19, 2005 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Από όσα διάβασα παραπάνω χρειάζεσαι το λαπ για χρήση επαγγελματικών προδιαγραφών.Καλό θα ήταν λοιπόν,απ'τη στιγμή μάλιστα που προτίθεσαι να διαθέσεις ένα μεγάλο ποσό,να πάρεις ένα μηχανάκι που να είναι όσο το δυνατόν πιο εγγυημένο. Και αναφέρομαι τόσο στην ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης,όσο και στο after sale service!!Όσον αφορά τις επιδόσεις δεν πρόκειται να βρεις τραγικές διαφορές..Οπότε,βάσει των αρχικών επιλογών σου θα ήταν προτιμότερο να πας σε Fujitsu αν δε θεςνα πίνεις κάθε πρωί καφεδάκι με την Angela ή ακόμη καλύτερα σε ΗΡ (της professional σειράς,nx8220) αν το αντέχει η τσέπη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 19, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 μου πηρε κανα 2-3 δευτερολεπτα να θυμηθω ποια ειναι η Angela......Καλο δεν μπορω να πω.....:D:D:D:D:D παντως ρε koylis το παιδευεις πολυ ρε συ.....(no offence)Μεχρι και εγω που ειμαι ο πλεον διστακτικος σε αγορες και προσπαθω να δω το 100% των αναγκων μου και πως θα το υπερκαλυψω με το ελαχιστο δυνατο κοστος θα ειχα αγορασει.....:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Δεκέμβριος 20, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 1800 ευρά είναι αυτά....δεν τα δίνεις έτσι εύκολα..Πάντως,αν είναι το πρώτο φορητό σύστημα που παίρνεις (κάτι τέτοιο υποθέτω απότα λεγόμενά σου)καλό θα ήταν να μιλήσεις με άτομα που ΗΔΗ χρησιμοποιούν τα μοντέλα που ενδιαφέρεσαι είτε in-vivo είτε μέσα σε σχετικά fora..:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Δεκέμβριος 20, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Καλημέρα. Όντως είναι ο πρώτος φορητός που θα αγοράσω και έχετε δίκαιο, είμαι αναποφάσιστος αγοραστής. Πιο αναποφάσιστος και απο τον αναποφάσιστο αγοραστή Θεοφράστου . Να πώ την αλήθεια, δέν είναι τόσο τα χρήματα αλλά οι ανάγκες που πρέπει να καλύψω και δέ γνωρίζω με ποιόν ουσιαστικά μπορώ να τις καλύψω. Εχθές ήμουν έτοιμος να παραγγείλω τον FS, αλλά με έκοψε ένας συνάδερφος γιατί μου είπε οτι το πληκτρολόγιό του έχει Γερμανική διάταξη. Ισχύει αυτό; Είναι κάτι που θα με δυσκολέψει άς πούμε; Για να ξεκαθαρίσω λίγω τα πράγματα απο αυτά που μου είπατε: Για τον FS δέν άκουσα κανένα αρνητικό σχόλιο σε αντίθεση με τον Acer (service, σκληρό 4200 rpm). Αλλά άν πάρω Acer θα πιώ καφέ με την Anglela, κάτι είναι και αυτό, αλλά ποιά είναι η Angela βρε παίδες; Επίσης, μου αρέσει που ο Acer έχει tv, έχει bt, μου αρέσει το pointing device που έχει, η θύρα xD, το Acer Bluetooth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 20, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 γερμανικη διαταξη ειχαν μονο κατι εισαγωγες απο την ...Γερμανια!Τα της ελληνικης αντιπροσωπειας ειναι νορμαλ...Σου προτεινα τον asus πιο πανω ο οποιος ειναι ολοκαινουργιο μοντελλο με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,design,64bit και ΦΟΒΕΡΟ εξοπλισμο!Στα συν επισης ειναι η 2ετης εγγυηση (πολυ σημαντικο να μην δινεις εξτρα φραγκα για επεκτασεις) καθως και η επωνυμη τσαντα και το ποντικι που καποια στιγμη παλι θα τα αγοραζες.Με κλειστα ματια θα τον επαιρνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 20, 2005 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αν και προσωπικα δεν μου αρεσει ο turion τα παραπανω ειναι καλος λογος +το γεγονος οτι ειναι asus και εχει οτι εχει ειναι καλη αγορα για τα λεφτα.....Θα σου συστησω να δεις με ποιο προσεκτικο ματι το λαπτοπ απο την προηγουμενη σελιδα που εβαλα...Αυτο εδω .Κλικαρε μεΕχει οτι χρειαζεσαι εκτος απο 12%(περιπου) δυναμη σε υπολογιστη που μαλλον δεν θα την καταλαβεις...(πιστεψε με...εκανα αναβαθμιση απο 1,5 σε 2γιγα ελαχιστες φορες φαινεται).Εχει οτι χρειαζεσαι στην κυριολεξια και σου μενουν 300......Αν θες δινεις 120-140 για ενα σκληρο 80-100GB στις 5400ρπμ (αν δεν εχει ) και σου μενουν αλλα 150 το λιγοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 20, 2005 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 δεν ξερω,παντως εχω την εντυπωση πως οσο λιγοτερο hiend ειναι η vga τοσο πιο αξιοπιστο ειναι ενα μηχανημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 20, 2005 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 ισως να λειτουργει σαν κραχτης αλλα τοτε σκεψου τον ΦΣ που εχει 6800...Ισως να δειχνει πιο σοβαρο...και να προοριζεται για πιο σοβαρες δουλειες (περα απο παιχνιδια) αλλα και παλι την ιδια αξιοπιστια εχουν σχεδον ολα τα acer μεταξυ τους και ολα τα Fs μεταξυ τους...ειτε εχουν καλη καρτα ειτε οχι!Απλα η acer για να ανταγωνιστει καπως τις υπολοιπες εταιριες βαζει περισσοτερα πραματα στα ιδια λεφτα...(η απλα τα εχει φτηνοτερα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 21, 2005 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 σκεψου οτι τα gadgets μπορεις ανα πασα στιγμη να τα προμηθευτεις ως usb .... τα βασικα συστατικα (cpu,hdd δυσκολα αποφασιζεις να αλλαξεις και κοστιζουν, vga) η εγγυηση και η ποιοτητα ειναι αυτα που θα σου μεινουν . Μεταξυ acer-fs θα διαλεγα με κλειστα ματια fs εφοσον βεβαια μιλαμε για ισαξιους περιπου υπολογιστες σε ισχυ. Απο κει και περα το απο που θα παρεις καποιο φορητο παιζει μεγαλο ρολο για το after-sales support αλλα και για την τιμη φυσικα. Μπορει στο support να παιζει βασικο πρωταγωνιστικο ρολο η αντιπροσωπεια στην ελλαδα αλλα και το ιδιο το καταστημα μπορει να σε βοηθησει ή να τους 'τρεξει' αν εχει διαθεση.αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 21, 2005 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Πάντως πριν πάρεις acer, ρίξε και μια ματιά εδώ:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21285Εγώ πάντως δεν θά παιρνα πάλι acer, γιατί στην υποθετική περίπτωση που πάθει κάτι, πιθανότατα θα μείνεις ανικανοποίητος από το service - after sales. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Δεκέμβριος 30, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Καλημέρα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τη βοήθεια! Αποφάσισα να πάρω τον FS, άν κι έχω δεί ένα μοντέλο Asus κι ένα μοντέλο Sony που μου άρεσαν. Τρόμαξα να σας πώ την αλήθεια με αυτά που διάβασα για την εγγύηση της Acer, άν και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω αυτή την Angela (ποιά είναι αυτή βρέ παίδες?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 30, 2005 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 FS for ever φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 30, 2005 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 δεν ειναι τιποτα ......παρε ΚΑΙ ΕΣΥ ενα τηλεφωνο ΤΩΡΑ να βοηθησεις το μικρο Σωτηρακι και να ερθει το χαμογελο και παλι στο προσωπο του!!!!!! Call NOW at 801-500-2000 an help sotiris to meet the christmas spirit!:D:D:D (στα αγγλικα εχει πιο πολυ κυρος-ελπιζω να ειναι σωστα.Στα ελληνικα μοιαζει με διαφημιση απο ΑΜΑΝ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 30, 2005 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από koulis13 Καλημέρα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τη βοήθεια! Αποφάσισα να πάρω τον FS, άν κι έχω δεί ένα μοντέλο Asus κι ένα μοντέλο Sony που μου άρεσαν. Τρόμαξα να σας πώ την αλήθεια με αυτά που διάβασα για την εγγύηση της Acer, άν και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω αυτή την Angela (ποιά είναι αυτή βρέ παίδες?) Tρομαξε λιγο ακομα... http://www.notebookforums.com/showthread.php?t=121724 Το εχουν πολλοι το προβλημα μα οχι ολοι.Δεν ξερω ακριβως τι παιζει αλλα καλο ειναι να ξερεις πριν αγορασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 30, 2005 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 χαχαχα:) Σε ενα μηνα ποσταρει ο Koulis13 Ευχαριστω παιδια τελικα με πεισατε ...ΔΕΝ θα παρω λαπτοπ τελικα...μιας και δεν υπαρχει κατι που να με ικανοποιει!!!!! :p :rofl: Sorry Koulis(και λοιποι) για καποιον ακατανοητο λογο φιανεται να ειμαι ορεξατος σημερα... Ελπιζω να συνεχιστει ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 30, 2005 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 λες να το σβησω το απο πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 30, 2005 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 χάζεψα λίγο το notebook-review: τελικά είναι πολιτική της εταιρίας να μην έχει service: http://www.notebookforums.com/showthread.php?t=125172 μακριά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Δεκέμβριος 31, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 Από ό,τι βλέπω το καλοπροαίρετο δούλεμα καλά πάει εεε; Με βρήκατε μικρό και με πειράζεται μωρέ; NTG, είπαμε, είμαι αναποφάσιστος, αλλά όχι κι έτσι βρέ . Καλό που το christmas spirit διαρκεί σε εσένα, συνέχισε να είσαι ορεξάτος . Απο τις ιστιοσελίδες που δώσατε, το πρόβλημα του FS φαίνεται να λύθηκε (απο αυτό καταλαβαίνω οτι η FS έχει καλό support), αλλά το πρόβλημα του service του Acer παραμένει, οπότε καλώς μάλλον παρήγγειλα τον FS. Θεωρώ πάντως, απο την ελάχιστη εμπειρία μου στα computerίστικα σε σχέση με τη δική σας, οτι σε μιά αγορά παίζει και ο παράγοντας τύχη να μή πέσεις σε ελλατωματική παρτίδα. Επίσης, είναι μηχανήματα τα οποία καλώς ή κακώς έχουν ένα life cycle και αυτό εξαρτάται και απο το τρόπο χρήσης του αλλά και απο τη συμπεριφορά του χρήστη πάνω σε αυτό (πχ ένα φορητό δέ μπορείς να τον χτυπάς όταν έχεις νεύρα άς πούμε). ’ν κάνω λάθος διορθώστε με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 31, 2005 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 Λυθηκε?Που λυθηκε?Ειπαν θα βρουν καποια λυση η οποια θα προσπαθησουν να την βγαλουν μεσα στον Γεναρη και θα ειναι αναγκαστικα software μορφης.Το προβλημα ειναι hardware.Θα περιμενα μειωση των επιδοσεων. Ειναι παντως πολυ θετικο που η fs εχει αναγνωρισει το προβλημα και δουλευει πανω σε αυτο. H acer σιγουρα δεν θα το εκανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.