Jump to content

Canon MP150 γνώμη

Recommended Posts

Έχετε καμιά άποψη για το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα;

Θέλω να βγάζω φωτογραφίες αλλά σκεφτόμενος και το scanner λέω να τα συνδυάσω. Ξέρω ότι σε δυνατότητες δεν φτάνει τους IP4200 και πάνω αλλά με ενδιαφέρει αν η τελική ποιότητα εκτύπωσης είναι η ιδια στα ίδια DPI βέβαια..

Τον πήρα για το σπίτι ως την πιο φτηνή λύση που υπήρχε (30). Θα σε καλύψει μια χαρά για εκτύπωση φωτογραφιών. Δεν ξέρω από μελάνια αν συμφέρει γιατί δεν εκτυπώνω πολύ.

εγώ έχω το mpc190. νομίζω είναι κι αυτό φτηνό, είναι όμως αρκετά αργό.

μέχρι να ξεκινήσει δηλαδή την κοκαΐνη την έχεις βαρέσει και ετοιμάζεις την ηρωίνη.

τα μελανάκια του είναι σχετικά φτηνά (10 ευρώ) αλλά και μικρά (το μαύρο δηλαδή).

χρήση πιο πολύ για φωτοτυπίες χωρίς ανάγκη pc.

Αρχική απάντηση από tristeno

Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν Ελλάδα. Στο ocers πριν 2 βδομάδες τον είχε 32 GBS (45E)

βρε νικο λες να μπορουμε να κανουμε κατι για τις τιμες της αγγλιας απο εδω ? δε νομιζεις οτι ειναι αχρειαστη η πληροφορια για το ποσο κανει ειδικα ενας εκτυπωτης εκει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.