Jump to content

Z5500 kai audigy2

jimbrav

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια μια ερωτηση. εχω συνδεσει τα logitech Z5500 με τιν audigy2 μεσω digital out που εχει η audigy. αλλα ο ηχος που βγαινει ειναι στερεοφωνικος. υπαρχει τροπος να βγαινει 5.1 απο τιν spidf tis audigy? χωρις να συνδεσω τα πολυχρωμα καρφακια

front- rear-center .

τα z5500 εχουν hardware decoder . ?γινεται τιποτα?

αν οχι τοτε για ποιο λογο υπαρχει digital out??

ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!

Αν και δεν θυμάμαι αν παίζει τίποτα ιδιαίτερο με τα Ζ5500:

Λογικό αυτό που συμβαίνει.

Το Digital In των 5500 θα βλέπει ή Stereo ή DD / DTS.

Ψηφιακό 5.1 θα παίζει στο spdif out της κάρτας ήχου σε 2 περιπτώσεις:

1. Ταινίες (όπου και θα παίζει κανονικά με τα 5500 αφού θα βλέπουν κανονικά DD/DTS(?) και θα το αποκωδικοποιούν.

2. Στα Win (games κλπ) ΑΛΛΑ εκεί θα παίζει μόνο με συγκεκριμένα ηχεία Creative (πχ τα παλιά Desktop Theater 3500) τα οποία είναι τα μόνα που μπορούν να ''διαβάσουν'' αυτό το ψηφιακό 5.1 της Audigy (προσοχή μιλάμε πάντα για win και όχι ταινίες - όπου, όπως είπαμε πριν, είμαστε ΟΚ).

Μία άλλη λύση είναι κάρτα ήχου που κάνει DD/DTS encoding που σημαίνει ότι και στα Win θα παίζει κανονικά ψηφιακό 5.1 με τα 5500.

σε ευχαριστω για τιν απαντηση σου!το δοκιμασα και σε ταινια και αφου συνδεω τα

πορτοκαλη μαυρο και πρασινο εχω 5.1. Στιν επιλογη coax(ψηφιακη) ομως ειναι παλι στερεο.

θα παρω μαλλον τιν audigy 2 zs γιατι αυτη που εχω ειναι audigy 2 απλη.

μαλλον αυτο θα φταιει!!

δεν υπάρχει λόγος να πάρεις 2zs

απλώς ενεργοποιείς το spdif out/pass through από το dvd player που χρησιμοποιείς

;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.