tristeno1416003162 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2005 Επειδή μάλλον έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο χρήστη αν μπορεί κάποιος που τον γνωρίζει ας επικοινωνήσει μαζί μου (δεν θέλω να αναμείξω περισσότερα άτομα πριν καταλάβω ακριβώς τι έχει γίνει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Φίλτατε tristeno χωρίς να γνωρίζω(ούτε και μου πέφτε λόγος) το τι συμβαίνει, γιατί πρέπει να υπάρχει αυτό το thread ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Επειδή μάλλον έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο χρήστη (Δούμα Αλέξανδρο) αν μπορεί κάποιος που τον γνωρίζει ας επικοινωνήσει μαζί μου (δεν θέλω να αναμείξω περισσότερα άτομα πριν καταλάβω ακριβώς τι έχει γίνει). Κάθε μέρα τον βλέπω στους logged-in χρήστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:57] Φίλτατε tristeno χωρίς να γνωρίζω(ούτε και μου πέφτε λόγος) το τι συμβαίνει, γιατί πρέπει να υπάρχει αυτό το thread ? Δεν είναι thread. Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να στείλει πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Copy/Paste από τους κανόνες:#Το TheLab.gr δεν αποτελεί μέσο για την επίλυση των προβλημάτων των μελών του. Στην περίπτωση όπου υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν είτε τα προσωπικά μηνύματα, είτε λοιποί τρόποι επικοινωνίας όπως IRC, ICQ, SMS, κτλ.#Τα μέλη του TheLab.gr δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά μέλη του TheLab.gr και η οποία παρέχεται είτε από το TheLab.gr είτε από τα ίδια τα μέλη. Στην περίπτωση που γίνει αντιληπτή η διακίνηση προσωπικών στοιχείων στο forum τότε το TheLab.gr έχει το αναφαίρετο δικαίωμα της διαγραφής των μηνυμάτων / θεμάτων καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.