psyber Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2005 παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα .μετα απο αναβαθμιση BIOS αναβει η mobo αλλα δεν εχω σημα στην οθονη και τα drives κανουν σαν τρελα .υπαρχει καποιος στη θεσσαλονικη που να μπορει να επαναφερει το bios?ακουσα οτι γινεται μεσω καποιας συσκευης.γνωριζετε καποιον ?please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Δεν μπορεις να ξαναφλάσαρεις το προηγουμενο?Αν οχι και εχεις κανα φιλο με ιδια mobo δοκιμασε hot swap...αν και δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=319429#post319429 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 που τα πουλανε αυτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Δοκίμασε αυτό σε μια δισκέτα που έχω κάνει εγώ σε ανάλογη περίπτωση:1)I copied my old bios 'thisbios.bin', awdflash.exe & autoexec.bat2)I wrote this in an autoexec.bat fileawdflash thisbios.bin /sn /py /cc /rI restart the computer insert disk and bios updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frap Δεκέμβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Είσαι σίγουρος ότι έβαλες το σωστό image για την μητρική σου; Reset την CMOS μνήμη; Η flash eprom που έχει το bios τι τύπου είναι; DIP ή PLCC (βασικά παραλληλόγραμμο ή τετράγωνο τσιπ...) Μήπως μπορείς να διαβάσεις τους κωδικούς από το τσιπάκι; Αυτούς που είναι χαραγμένοι πάνω του, κάτω από οποιαδήποτε ετικέττα με το logo του κατασκευαστή... Μου έχει τύχει eproms να αχρηστεύονται μετά από flash. Αν είναι τέτοια η περίπτωσή σου, θα πρέπει να αγοράσεις καινούρια. Και οι κωδικοί θα φανούν χρήσιμοι... Το hot flash δουλεύει. Αν όμως δεν έχεις zif για την βάση της eprom θέλει προσοχή μην στραβώσει κανά pin ή βραχυκυκλώσεις τίποτε με το κατσαβίδι ... -Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 τι εννοεις hot flash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Δεκέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από psyber [Σήμερα, στις 15:50] τι εννοεις hot flash? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1944&highlight=hot+flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 11, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 τελικα μαγκες αγορασα μια της albatron που υπολειπεται μεν σε χαρακτηριστικα αλλα δε φαινεται κακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.