Jump to content

δεν μπορω να τυπωσω

Recommended Posts

βαρεθικα ρε παιδια... εχω παλι ενα προβλημα:

δεν μπορω να τυπωσω. εχει το hp psc 1110 που δεν μπορουσα ουτε να κανω scan. τωρα εχω το hp psc 1410 που απλα δεν μπορω να τυπωσω.

παντου η συσεκευη αναγνοριζεται κανονικοτατα, αλλα μολις παταω να τυπωσει, μου λεει οτι ταχα δεν βρεθεικε και κατι τετια. scan γινεται.

τι να φταιει???????

Αρχική απάντηση από tromeros dennis

βαρεθικα ρε παιδια... εχω παλι ενα προβλημα:

δεν μπορω να τυπωσω. εχει το hp psc 1110 που δεν μπορουσα ουτε να κανω scan. τωρα εχω το hp psc 1410 που απλα δεν μπορω να τυπωσω.

παντου η συσεκευη αναγνοριζεται κανονικοτατα, αλλα μολις παταω να τυπωσει, μου λεει οτι ταχα δεν βρεθεικε και κατι τετια. scan γινεται.

τι να φταιει???????

πολυμηχάνημα δηλαδή.

έχεις βάλει τους οδηγούς της HP, ή προσπαθείς με των windows?

Αρχική απάντηση από tromeros dennis

ναι πολυμηχανημα.

εχω βαλει ολα τα driver της hp, και αναγνοριζεται κιολας παντου

ε και τι σου βγάζει?

πες ακριβώς τα μηνύματα λάθους.

το εικονιδιάκι στην taskbar τι σου λέει, το στέλνει για εκτύπωση?

Έχω δει στα πολυμίξερ της hp παρόμοιο πρόβλημα και κατάλαβα ότι κάθε φορά που το κάνεις εγκατάσταση πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία, κάπου μέσα στις ιδιότητες σου έχει την ευθυγράμμιση κεφαλών θα την κάνεις και στη συνέχεια αυτό που θα εκτυπώσει βάλτο στο σκάνερ και πάτα σάρωση ενώ στο μεταξύ ακολουθείς κανονικά τα βηματάκια της ευθυγράμμισηςπρέπει να σου το γράφει και κάπου η hp

Εαν δεν έκανες σωστά install τους drivers όπως λέει δεν πρόκειται να εκτυπώσεις. Ασχετα αν βλέπει την συσκευή σωστά . Πρώτα θέλει τους drivers και μετά να συνδέσεις τον εκτυπωτή για τσέκαρε το.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.