Jump to content

x800 gto vs x1600 xt

a4dtm

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για καρτα γραφικων.Θελω να μου πειτε αν ξερει καποιος τι γνωμη σας για την χ1600 χτ gecube του πλαισιου που εχει ddr2 σε σχεση με την χ800 gto παλι gecube του πλαισιου.Ποια ειναι ποιο δυνατη καρτα?Και αν ξερετε περιπου score σε 3d mark που βγαζουν.

Noμιζω αυτο θα σου λυσει την απορια ;)

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/games-2005.html

Η γνωμη μου ειναι να πας για την 1600 γιατι οσο θα περναει ο καιρος κλασσικα οι νεοι οδηγοι θα ενισχυουν τις πιοι προσφατες καρτες, αλλα ακομα και σημερα δεν υστερει καθολου εναντι της χ800 GTO !

επισης η X1600 XT εχει DDR3!

Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 15:30]

Noμιζω αυτο θα σου λυσει την απορια ;)

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/games-2005.html

Η γνωμη μου ειναι να πας για την 1600 γιατι οσο θα περναει ο καιρος κλασσικα οι νεοι οδηγοι θα ενισχυουν τις πιοι προσφατες καρτες, αλλα ακομα και σημερα δεν υστερει καθολου εναντι της χ800 GTO !

επισης η X1600 XT εχει DDR3!

Συμφωνω σ'αυτα που λες,αλλα η x1600xt που εχει το Πλαισιο εχει DDR2..

Aν θελει ταχυτητα χαλαρα gto,αλλιως x1600 γιατι εχει περισσοτερα χαρακτηριστικα για το μελλον..

Και η GTO βγαίνει σε εκδόσεος που έχουν DDR3. Τουλάχιστον η MSI που έχω έχει 256MB DDR3. Το πλαίσιο δεν είναι το μοναδικό κατάστημα. Βέβαια η GTO δεν έχει PS3.0 και στα AA/AF φαίνεται να υπερέχει η Χ1600ΧΤ. Πάντως δεν έχω παράπονο. Με λίγο oveclocking έπιασε 5049Marks στο 3dMark 05 και 24500Marks στο 3dMark 2001SE.

Προειδοποίηση!!!

Προσοχή ούτε η gecube 800gto του eshop είναι gddr3(Στο site την έχει ως ΟΕΜ ΑΤΙ 800 GTO).Αντιθέτως του Πλαισίου είναι. Την πάτησα χτες . Στο κουτάκι της γράφει ένα πολύ ωραίο ddr2. Τα παιδιά από το eshop μου είπαν ότι δεν γράφουν το είδος της μνήμης γιατί λόγω του ότι είναι ΟΕΜ δεν ξέρουν τι θα τους φέρει ο εισαγωγέας.Αυτά για όποιονθέλει να αγοράσει από eshop.

Σήμερα έγινε επιστροφή και αντικαταστάθηκε με μια sapphire X800gto.

Kαλοριζικη!

ωστοσο η 1600ΧΤ γενικα εχει 12 pipelines , ειναι θεωρητικα 128 bit αλλα παιζει καποιο κολπο οπως εξηγουν στο review και συμπεριφερεται περισσοτερο ως 256 Bit σε αποδοση και βεβαια εχει πολυ υψηλοτερες συχνοτητες λειτουργιας (εκει μαλλον κερδιζει οτι χανει )

ξερει κανει σε τι συχνοτητα τρεχουν οι μνημες της Gecube του πλαισιου ?

http://www.neeyik.info/3dspecs/

σιγουρα αλλα 180 ειναι αλμυρη τιμη ...δε συμφερει με τιποτα. Με τα ιδια περιπου λεφτα παιρνεις απο εξωτερικο την κανονικη χ1600ΧΤ... αυτες τις συγκαλυμενες απατεωνιες τις πληρωνουν οι καταναλωτες. Αληθεια αναγραφουν πουθενα "Με μνημες στα 800 αντι για 1400" ? ...εδω γινεται μαχη για να μην αναγραφεται στο γαλα "ολοφρεσκο" ή "απο το αγροκτημα" :cool:

γραφει για τις μνημες αλλα δε λεει οτι ειναι DDR2 , μονο 800. Απατεωνια δεν υφισταται , απλα η ΑΤΙ εχει ΑΠΕΙΡΑ μοντελα στην αγορα και πρεπει να εισαι καλος γνωστης για να μην τη πατησεις

Αρχική απάντηση από ea6gka

γραφει για τις μνημες αλλα δε λεει οτι ειναι DDR2 , μονο 800. Απατεωνια δεν υφισταται , απλα η ΑΤΙ εχει ΑΠΕΙΡΑ μοντελα στην αγορα και πρεπει να εισαι καλος γνωστης για να μην τη πατησεις

και με 15 χιλιαδες διαφορετικες ονομασιες που μοιαζουν μεταξυ τους......

πρεπει να το εχεις σπουδασει το αντικειμενο.....

@ΓΙΩΡΓΟΣ

κανε ενα ψυχικο και δες τι πυρηνα εχει η καρτα σου....

.........και πες μας εεε ,μην το κρατησεις μυστικο...

το ποιος πυρηνας ειναι ευκολο....ο R480 ...αλλα κανεις δεν στο εγγυαται οτι θα γινει με επιτυχια......με πιθανη εξαιρεση την sapphire gto2 ....μπορει να ξεκειδωνει μεν αλλα μπορει να βλεπεις artifacts για τον α η β λογο....

παντως ο R480 ειναι ο πολλα υποσχομενος....για οποιον τον εχει...αξιζει πιστευω να πειραματιστει...(με δικη του ευθυνη ο καθενας ....αν ειχα θα πειραματιζομουν παντως)

Δεν εχουν ολοι οι GTO προφανως τον 480 αλλα μαλλον αρκετες gecube υπαρχουν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.