Jump to content

Ειναι δυνατον?

loki

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Sli με 2x7800GT που βρίσκεται σε επιδόσεις σε σχέση με μονή GTX 512? στα ίδια λεφτά βγαίνουν περίπου.

Βάσει της λογικής πρέπει το SLI να είναι πιο γρήγορο (λίγο πιο αργές κάρτες αλλά *2).

Βέβαια, με μία 512 έχεις μάλλον λίγο χειρότερες επιδόσεις, αλλά μετά βάζεις και άλλη.

Μερικά τεστάκια (μετά από πρόχειρο ψάξιμο) είναι αυτά κλικ1

κλικ2

Παιδες μεχρι να βαλω την καρτα στο αυτοκινητο και να την ανοιξω πιστευα οτι κατι υποπτο "επαιζε" τωρα που το ξανασκεφτομαι πιο αποστασιοποιημενα καταληγω στο συμπερασμα οτι αυτες τις εβδομαδες θα εχουμε αναπροσαρμογες των τιμολογιων στις καρτες γραφικων στα περισσοτερα καταστηματα.Οσο δηλαδη θα τους παρει να ξεστοκαρουν τα προιοντα με τις παλιες τιμες...

Βαζω στοιχημα οτι το εν λογω καταστημα μεσα στην εβδομαδα θα εχει αλλαξει απο τα πρωτα τις τιμες του απλα πρωτον θα θελει να ξεστοκαρει και δευτερον σου λεει σκ ερχεται, ο κοσμος ψωνιζει ποσοι θα προλαβουν να αντιληφθουν την αλλαγη στις τιμες και να μας δωσουν ακυρο, λιγοι φιλοι μου ειναι οι πληρως ενημερωμενοι πελατες ακομη και σε αυτα τα χρηματικα επιπεδα και μην μου πειτε οτι το ε-σοπ δεν εχει ενημερωθει απο την οκταμπιτ για τις αλλαγες στην τιμολογηση γιατι θα φριξω!!!!!

Φίλε Loki... Επειδή το ξέρω το κατάστημα μιας και είμαι κάτοικος νέας μάκρης δες το πρώτο μου ποστ στο θέμα...

ΤΟ E-ACORN δεν ΣΤΟΚΑΡΙ τίποτα. Σε αντίθεση με το eshop.

Γι' αυτό και οι διαφορές. Σε μερικές μέρες δε θα υπάρχει διαφορά.

http://multishop.xwww.gr/pgProductView.aspx?ID=71

Και εδώ τις φέρανε.Επιτέλους ποικιλία από κάρτες και καλές τιμές! :worship:

Απλά προσοχή όποιος επιθυμεί να αγοράσει από κάπου καλό είναι πρώτα να κάνει ένα τηλεφώνημα να είναι σίγουρος ότι έχει στοκ/είναι στο κατάστημά του οι κάρτες,γιατί πάω στοίχημα πως ιδίως το Hardshop που μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια λέει ότι τις έχει άμεσα διαθέσιμες αλλά θα περιμένετε 1 εβδομάδα!!! :cry: :devil: (γιατί τους φταίνε τα κούριερ δήθεν :p:P:P)

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 21:18]

Φίλε Loki... Επειδή το ξέρω το κατάστημα μιας και είμαι κάτοικος νέας μάκρης δες το πρώτο μου ποστ στο θέμα...

ΤΟ E-ACORN δεν ΣΤΟΚΑΡΙ τίποτα. Σε αντίθεση με το eshop.

Γι' αυτό και οι διαφορές. Σε μερικές μέρες δε θα υπάρχει διαφορά.

Αγαπητε ολοκληρωτικα καλωδιομενε τυπε αν διαβασες τα ποστ μου θα καταλαβες οτι εχουμε ακριβως την ιδια αποψη. Παραλληλα ομως πιστευω οτι το ε-σοπ αυτοαναιρειται πραττωντας τοιουτοτροπως αφου αν σεβοταν τον εαυτο του θα επρεπε πρωτο να συρει τον χορο και οχι να περιμενει το hardshop και το e-acorn...:flower:

Αρχική απάντηση από loki

Αγαπητε ολοκληρωτικα καλωδιομενε τυπε αν διαβασες τα ποστ μου θα καταλαβες οτι εχουμε ακριβως την ιδια αποψη. Παραλληλα ομως πιστευω οτι το ε-σοπ αυτοαναιρειται πραττωντας τοιουτοτροπως αφου αν σεβοταν τον εαυτο του θα επρεπε πρωτο να συρει τον χορο και οχι να περιμενει το hardshop και το e-acorn...:flower:

Και τι να κάνει το eshop? Να τις πετάξει? Φυσικά όταν αγοράζει το eshop 100 vga για να τις πάρει 10 ευρώ χαμηλότερα (και να τις δώσει σε χαμηλές τιμές, σέρνοντας τον χορό) εάν δεν φύγουν θα μείνουν... Αυτό είναι το ρίσκο του εμπορίου. ’λλοι δε στοκάρουν, άλλοι στοκάρουν.

Kαλα ρε παιδια σας αναγκασε κανεις να παρετε την συγκεκριμενη καρτα του e-shop???

......

απο την μερια των καταναλωτων ειμαστε....

Ποτε θα βριζουμε ενα μαγαζι που εχει σαν κραχτη στον skroutz μια καρτα φτηνα αλλα θα περιμενουμε καμποσο μεχρι να την φερει απο εξω(αν δεν φιλοτιμηθει η αντιπροσωπεια εδω) και θα ποτε θα βριζουμε "καταστασεις" σαν του e-shop που του εμεινε καρτα αγορασμενη ακριβα.....

μηπως εχουμε γινει οπαδοι μαγαζιων πλεον...????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.