Jump to content

Προβλημα με κεντραρισμα οθονης

sakis_the_fraud

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!

με την αγορα της καινουριας οθονης τεθηκα αντιμέτωπος με το εξης προβλημα. "Κουνιεται" η εικονα και βγαινει εξω απο το "πλαισιο". Συνηθως προς τα κατω ή προς τα δεξια. Επειδη δεν ξερω πως ακριβως να το περιγραψω παρτε 2 εικονες, αφου μια εικονα ειναι ιση με 1000 λεξεις :p .

th_before.jpg

οταν πατησω το κουμπακι AUTO της οθονης επανερχεται!

th_after.jpg

Η οθονη ειναι η Samsung Syncmaster 226BW, καρτα γραφικων ειναι η 3870 (Sapphire) και ειναι συνδεδεμενες με DVI.

Εχω κανει αρκετες βλακειουλες στους Catalyst αλλα δεν ειδα διαφορα. Επισης αλλαξα το DVI στην καρτα γραφικων αλλα παλι κανενα αποτελεσμα.

Περιμενω τις ιδεες σας!

Σακη δες πρώτα με κανένα προγραμματακι την γεωμετρία της οθόνης μήπως είναι έτσι από την ''μάνα'' της

Από δω δοκίμασες?

post-16-1414343252,4885_thumb.jpg

Σακη δες πρώτα με κανένα προγραμματακι την γεωμετρία της οθόνης μήπως είναι έτσι από την ''μάνα'' της

για πες κανενα να δοκιμασω. ειμαι τελειως ασχετος με το αθλημα!

Από δω δοκίμασες?

ναι. δεν αλλαζουν οι τιμες απο εδω λογω DVI.

[ATTACH]4949[/ATTACH]

Edit:

Drivers της οθονης περασες?

οχι. δεν βρηκα κατι στο site της Samsung.

post-543-1414343252,504_thumb.jpg

Κάθε πότε το κάνει??Μετα απο Βοοt/Restart πχ?
οποτε θελει στο ξεκαρφωτο κουνιεται.

εγω απο εδω, οταν δοκιμαζω να πατισω www.samsung.com μου κοτσαρει μετα απο πισω το /gr και μενω με το.............. στο χερι. Παμε ολοι Αγγλια μαγκες. εχει φτηνους SSDs και μπορεις να βρεις και drivers για την οθονη σου... :D

Κάθε πότε το κάνει??Μετα απο Βοοt/Restart πχ?

όντως το κάνει στο άκυρο όποτε της έρθει και το photochop αν είναι χωρίς τους Drivers λέει κάτι μ@λακίες για το color profile όταν τρέχει πρώτη φορά

με τους Drivers Σάκη έκανε καμία διαφορά ?

και με αυτό τι υποτίθεται κάνουμε :p ? εγώ το έτρεξα και το πρώτο ήταν μέσα στα πλαίσια τις οθόνης αν κάτι πάει στραβά πώς το βλέπουμε ?

και με αυτό τι υποτίθεται κάνουμε :p ? εγώ το έτρεξα και το πρώτο ήταν μέσα στα πλαίσια τις οθόνης αν κάτι πάει στραβά πώς το βλέπουμε ?

Αφού είναι ακριβώς στα πλαίσια είσαι εντάξει

Στο πρώτο και το τελευταίο βλέπεις Γεωμετρία.

Στον Σάκη δεν είναι σωστή.

post-16-1414343252,5163_thumb.jpg

μπα εμένα και με τους Drivers συνεχίζει να το κάνει...

συνεχίζει ακάθεκτη και αν πατάω το κουμπάκι AUTO που λέει και ο Σάκης στρώνει

1001110kc8.jpg

Στρώνει για λίγο?

Η δική σου είναι πιο χάλια απ του Σάκη...χάνει και κάτω.

ναι στρώνει-φτιάχνει για λίγες ώρες και μετά το κάνει πάλι :p

το ξέρω οτι είναι πιο χάλια αλλά τι να την κάνω :p με σφαλιάρες δεν θα καταλάβει σίγουρα :D

• 2 weeks later...

Δευτερα δηλωσα βλαβη, σημερα ηρθε αλλη οθονη σπιτι μου.

ιδιο μονιτορ αλλα με AU Optronics panel :mad:

γκαβωθηκα λεμε! Αθλια χρωματα σε σχεση με την αλλη.

οποιος εχει 226BW με AU Optronics panel ας ποσταρει μια τις ρυθμισεις του μπας και κανουμε δουλεια μεχρι την Τριτη που θα μιλησω με τεχνικο...

EDIT: απο πισω ομως λεει S! :S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.