HellhammeR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2005 Θέλω να βάλω μνήμη 2 GB και σκέφτομαι τα 2 συγκεκριμένα modela:2x KINGSTON OCZ άμα παρω kingston θα πάρω 2 dimmakia και τα μου βγει περιπου 210 ευρω ενώ το κιτ των 2 GB που δίνει τα multirama στοιχιζει 329 ευρω. Λοιπόν αξίζει να δώσω 130 ευρω περισσοτερα για να πάρω τις OCZ? Θα παρατηρήσω διαφορα σε σχέση με τα timings των 2 μνημών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 10, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Κάποιος κάποια γνώμη? :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Δεκέμβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Ocz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Aν δε σε ενδιαφέρει το oc, πάρε τις φθηνότερες, δηλαδή κίνγκστον.Αν πάλι σε ενδιαφέρει, μπορείς να πάρεις πάλι τις κίνγκστον και με τη διαφορά από τα ocz να πάρεις και ένα σετάκι utt/bhx (2*512) για τα μπέντς.Χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος, τις συγκεκριμένες ocz τις είχε δοκιμάσει κάποιος από το φόρουμ και δεν ανέβαιναν ιδιαίτερα...Διαφορά σε απλή καθημερινή χρήση ή παιχνίδια, όχι δε θα δεις με καλύτερα timings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.