mariosalice Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2005 Πιστεύω οτι δεν υπάρχει μετροπρόγραμμα που να μην είναι δυνατόν να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα.Μπορείτε να το αποδείξετε? Εμπρός λοιπόν.Ποστάρετε τα αληθοφανή ψεύτικα αποτελέσματα σας.Ποστάρετε επίσης τις παρατηρήσεις σας αν πιάσατε τον κλέφτη και με ποιό τρόπο.Μην ποστάρετε τον τρόπο που κλέψατε, ούτε το πρόγραμμα που χρησιμοποιήσατε.
mariosalice Δεκέμβριος 9, 2005 Author #2 Δεκέμβριος 9, 2005 Θα ξεκινήσω λοιπόν με ένα Super Pi στο 1 Mb. Με σκορ 21 είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει στο thelab. Είναι όμως ψεύτικο. Ούτε με phase έγινε, ούτε υπερχρονισμένος ήταν ο επεξεργαστής, τίποτα από αυτά. Δείτε το.
RootX Δεκέμβριος 9, 2005 #3 Δεκέμβριος 9, 2005 Αν εννοείς screenshot-based scores προφανώς μπορούν να αλλοιωθούν τα αποτελέσματα, λίγο προσεκτικός να είσαι στο chop και όλα γίνονται.Σε αρκετά, super_pi mod, cpu-z, 3Ds κλπ μπορείς να ανεβάσεις σε σελίδα τα αποτελέσματα.Γιατί όμως?
mariosalice Δεκέμβριος 9, 2005 Author #4 Δεκέμβριος 9, 2005 Αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλοιώθηκε με editing. Έτρεξε πραγματικά το πρόγραμμα.Το ερώτημα δεν είναι γιατί να ποστάρει κάποιος ένα πλαστό αποτέλεσμα.Γιατί θα ρωτήσω με τη σειρά μου καταστράφηκαν τόσα και τόσα δικτυακά παιχνίδια λόγω μαζικού cheating? Αναγκάστηκαν λοιπόν οι εταιρίες που φτιάχνουν τα παιχνίδια όπως η Valve (Half Life 2) να αναθέσουν σε εταιρία την προστασία με anti-cheating και να αποβάλλουν όσουν κλέψουν έστω και μια φορά. Βλέπουμε λοιπόν οτι στην πράξη όταν κάτι μπορεί να αλλοιωθεί αλλοιώνεται.Η ανθρώπινη φύση βλέπεις.Όταν λοιπόν μπαίνει στη μέση ο ανταγωνισμός και το στοιχείο extreme καλό είναι να υπάρχουν και τα εχέγγυα για ένα αδιάβλητο αποτέλεσμα.Αυτό λοιπόν είναι το ζητούμενο.Υπάρχει αυτό το μετροπρόγραμμα και ποιό είναι?
RootX Δεκέμβριος 9, 2005 #5 Δεκέμβριος 9, 2005 Δυστηχώς δεν σου έχω απάντηση, όλα τα bench με τον ένα ή τον άλλο τρόπο(λέγε με cheat/optimization) αλλοιώνονται. Το αν αποδεχόμαστε το optimization και όχι το cheat, είναι άλλο θέμα.Αν ψάχνεις πχ να δεις πως τα πάει η νέα σου κάρτα τρέχεις ένα 3d και το τεστάρεις με κάποιο φίλο, review κλπ.Αν στόχος σου είναι να βγάλεις νούμερο, εσύ μπορεί να ξεζουμίσεις το σύστημά σου και να ψαχτείς με τις άπειρες ρυθμίσεις και εγώ να χρησιμοποιήσω τα cheats που ξέρω και να σου την πω και από πάνω.Οι προγραμματιστές που ασχολούνται με τα bench δεν θα χάσουν χρήματα όπως πχ στα παιχνίδια που αναφέρεις, πχ όποιος έφτιαξε το superpi πήρε δεκάρα για το bench? ειδικά για ένα bench που η μόνη απόδειξη είναι το screenshot.Και πάλι, προγράμματα που κοστίζουν πολλαπλάσια χρήματα από τα διάφορα bench έχουν σπάσει, δεν νομίζω ότι κανένας θα κάτσει να ασχοληθεί να φτιάξει το απόλυτο(σε επίπεδο anticheat) bench.Με λίγα λόγια, δεν γνωρίζω κανένα bench που να καλύπτει τις προδιαγραφές που θέτεις.
Spyrus Δεκέμβριος 9, 2005 #6 Δεκέμβριος 9, 2005 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=46926Ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο.Θα δοκιμάσω μερικά από αυτά που θεωρούνται αξιόπιστα όπωςCPUMark2
mariosalice Δεκέμβριος 9, 2005 Author #7 Δεκέμβριος 9, 2005 Δοκίμασα την τελευταία έκδοση CPUMARK 2.1. Αρνητικά: Βλέπει μόνο τον ένα επεξεργαστή και όταν τρέχουν δύο μαζί όλα τα άλλα παραλύουν. Επίσης δεν υπάρχει προς το παρόν βάση δεδομένων για να ανεβάσει κανείς τα αποτελέσματα. Θετικά: Είναι γρήγορο και δεν υπάρχει cheat. Φωτό: Δύο CPU Mark 2.1 με φόντo τo Top 100 της v.2 Το Super Pi αν και δεν κάνει για top benchmarking, είναι χρήσιμο O/C εργαλείο, για γρήγορο έλεγχο σταθερότητας και ταχύτητας του υπολογιστή, σε προσωπικό επίπεδο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.