Hydrus Δεκέμβριος 12, 2005 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 @@ρια.Πληρως απογοητευμενος οσον αφορα το service.Με εγραψαν κανονικα.Επι 10 ημερες να παιρνω τηλ και να μου λενε"Α!!!ναι!!!μολις ηρθε το προιον σας στο service".Kαλα ρε λεω με δουλευετε;Αυριο λεει καποιος θα σας παρει σιγουρα για να σας πει τι εγινε.10 μερες περασαν.Εν τω μεταξυ για ζητα κανενα ανωτερο/προισταμενο να δεις τι θα σου πουν...Για μενα ειναι διεγραμμενο το e-shop.Tελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 12, 2005 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Παιδιά και εγώ δηλώνω απογοητευμένος από το service του eshop.Τους πήγα ένα επεξεργαστή που χάλασε χωρίς να ξέρω το γιατί και,τον έχω στείλει εδώ και 9μέρες και ακόμα δεν τον έχουν τεστάρει,και επειδή είναι αγορασμένος από το computer4u και πρέπει να περάσει από τα λογιστήρια της φαλυρισμένης επιχείρησης,μου είπαν η διαδικασία μπορεί να κάνει πάνω από 2 βδομάδες,δηλαδή πάω για 1 μήνα αναμονή,έλεος!!!!!! :turn: :X: :sick: :toomuchne :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 12, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Πω καλο το e-shop αλλα ειναι να ευχεσαι να μην χαλασει κατι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 12, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Στην δική μου περίπτωση , η οποία τρέχει , πέρασα από τις συμπληγάδες του Εσοπ, και τώρα κόλλησα στην Οktabit , δεν μπορούν λένε να δικαιολογήσουν αντικατάσταση στην ΝΧ6800GT , γιατί λέει , ότι η κάρτα έχει απλά ασυμβατότητα , και δεν είναι καμένη !! Και τι να έκανα δηλαδή , να την έκαιγα ?? Για να έχουν κάτι να γράψουν στα χαρτιά τους . Εγώ είμαι τεχνικός ( Γιατρός υπολογιστών) , να τούς κάνω καλά ξέρω, όχι να τούς δολοφονώ !! Τέλος πάντων το θέμα μου, ακόμα τρέχει, για να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 12, 2005 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 εκανα και εγω τωρα τελευταια αγορα απο το e-shop με πιστωτικη καρτα,ειχα κανει στην φορμα παραγγελιας λαθος με τον αριθμο των δοσεων, τους πηρα τρεις φορε τηλεφωνο για να τους οτι θελω 4 δοσεις και οχι 3 που ειχα κανει στην παραγγελεια και για να σιγουρευτω.μετα το τελευταιο τηλεφωνημα που εκανα δεν περασαν 10 λεπτα και με πηραν τηλεφωνο για να μου πουν οτι τελικα δεν γινεται να αλλαξουν τισ δοσεις.Δεν λεω οτι δεν εφταιξα αλλα πιστεθω οτι και αυτοι δεν ειναι τοσο επαγγελματιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 12, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 εχμ αυτο εχει ειπωθει πολλες φορες για το eshop αλλα και για ολα τα e-shops .... ολα σχεδον εχουν αργο support και ακομα πιο αργη επιστροφη προιοντων .... επιπλεον λογω μη φυσικης παρουσιας του πελατη ειναι πιο 'ευκολες' οι δικαιολογιες και οι καθυστερησεις .... δυστυχως αυτο ισχυει με οσα eshops εχω κανει συναλλαγες. Γιαυτο και ΔΕΝ προτιμω eshops οταν ειναι για πραγματα ευαισθητα (πχ σκληρος δισκος) ή πραγματα πολυ ακριβα ή πραγματα πολλα σε ποσοτητα (οποτε πολυ πιθανον καποιο να ειναι ελαττωματικο και να πρεπει να περιμενω καιρο για να στησω το pc μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis_1977 Δεκέμβριος 22, 2005 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl [10-12-2005 13:04] Ναι γιατί τα ξένα είναι καλύτερα... Για ανέτρεξε στις σελίδες του site να δείς πόσοι έχουν σκυλοβρίσει το oveclockers που είναι απο τα μεγαλύτερα και διεθνή e-shops.. . Να ξέρεις πως το e-shop ξεκίνησε απο κανονικό e-shop χωρίς φυσική παρουσία σαν μαγαζί και πλέον στεγάζεται σε 4οροφο κτήριο και έχει και πόσα e-shop points.. Για μένα κάτι λέει αυτό. Και επειδή έτυχε να διαβάσω σήμερα το Ποστ αυτό και επίσης "ετυχε" να "ξέρω" ας σας πώ να μάθετε και εσείς... :whistle2: Το Computer4u.gr (που ίσως μερικοί να προλάβατε να γνωρίσετε πριν "κλείσει") ήταν του Ομίλου Εταιριών Γερμανός. Προσπάθησε (μάταια βέβαια) να χτυπίσει το Ε-shop οπότε τί έκανε? Έβαλε λουκετάκι... και ο Ομιλος Αγόρασε το E-Shop.gr (αυτό απο εγκυρότατη πηγη) Εξάλου κάνει μπάμ και απο μόνο του... μέσα σε ένα χρόνο τόσα e-shop points.... κάπου βρομάει λιγακι... Ευτυχώς οι τιμές (εάν και ανεβηκαν λιγάκι) παρέμειναν σε λογικά επιπεδα και όχι σε φαρμακεύτικά... Αυτααααααα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 22, 2005 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Και γιατί εμένα τα γίδια ακόμα να μου πούνε τι θα γίνει με τον επεξεργαστή μου εδώ και 3 εβδομάδες που τον πήρα απο το Computer4u????Αν ημουν Αθήνα θα έκανα φασαρία αλλά από περιφέρεια απλά περιμένουμε...:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Δεκέμβριος 22, 2005 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 ta pragmata den einai panta etsi omws! emena mou allaksan ena pair mnimes 2ebdomades meta me apodeiksi amesws mu eipan na perimenw kai tis pira 1/2wra meta! :eek: :eek: :eek: :eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 22, 2005 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Akis_1977 [Σήμερα, στις 15:33] Ομίλου Εταιριών Γερμανός. Προσπάθησε (μάταια βέβαια) να χτυπίσει το Ε-shop οπότε τί έκανε? Έβαλε λουκετάκι... και ο Ομιλος Αγόρασε το E-Shop.gr Αυτη η πληρωφορια απο μονη της δεν λεει τιποτα, θελω περισοτερες αποδειξεις . Αλλα ασχετα με το εαν ειναι αληθεια η οχι , το θεμα ειναι , να εισε τυχερος, και να μην μπλεξεις σε περιοδο εορτων , οπου γινετε χαμος .... Σε περιοδο εορτων, και Αγιο Βασιλη να σε λενε , παλι θα ξεχασεις να περασεις , και απο καμιά καμινάδα. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 22, 2005 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Μην μου λετε τετοια...Θα παω αυριο εναν εξωτερικο σκληρο που εχει χαλαρωσει πολυ η τροφοδοσια και οταν κουνιεται σβηνει...Ελπιζω να εχω μια σωστη και γρηγορη αντιμετωπιση...Δε ζηταω πολλα απο το μεγαλυτερο On-line shop...!!Οσο για την αποδειξη την οποια την ξεχασα εκτος Αθηνων,λογικα θα εχουν βαση δεδομενων και θα με βρουν πιστευω,ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 22, 2005 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 ...ζήτα και 130 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας και τον έφαγες το τυπάκο της ΤΙΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 22, 2005 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 χαχα...τοσο χαλια ε!Τεσπα θα παρψ ενα τηλ πρωτα μπας και βγαλω ακρη...Αν εφτιαχνε και το RMA του αυτο το μαγαζι θα ηταν το καλυτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 23, 2005 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από chroma [Χθες, στις 23:51] ...ζήτα και 130 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας και τον έφαγες το τυπάκο της ΤΙΜ. :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 23, 2005 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Να πουμε μια μεγαλη αληθεια ... Ξερετε ποσο του μηνος εχουμε ?? :flower: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου Μετά την δύση ηλίου, το μονό πράγμα που θα δουλεύει είναι τα φανάρια στους δρόμους, και τα ασανσέρ ... έως και τις 3 Ιανουαρίου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.