Jump to content

Όσοι προλάβατε, προλάβατε? Η AMD, μεταξύ άλλων, σταματάει τους 939 opterons?

RootX

Recommended Posts

Σταμάτησε και τους Α64 3200+ και 3500+????? (εντωμεταξύ οι 3000+ έχουν καταργηθεί εδώ και καιρό - αυτοί τώρα το πήραν χαμπάρι; )

Τραβηγμένο μου φαίνεται....(αλλά πάλι συμβαδίζει με κάτι που έχω ακούσει....)

Ίδωμεν...

Αρχική απάντηση από greekfragma

σε περιπτωσεις RMA τι γινεται?

yours trully,

best friend of Δοσαδες Club

Ελα ντε, για αυτο ηρεμα με τα ρευματα με απο εδω και περα.....

Αν και απο την στιγμη που εχει εγγυηση με κατι θα στον αλλαξουν το θεμα ειναι με τι...

Πρέπει να έχουν στοκ για rma παιδιά, μην ξεχνάτε ότι είναι σερβερο-επεξεργαστές.

Σε περιπτωση που τελειωσει το stock[που δεν νομίζω να ειναι μεγαλο] υπαρχει περιπτωση να στειλουν E4?Η κατι με 1mb cache?

Αρχική απάντηση από micron

Σε περιπτωση που τελειωσει το stock[που δεν νομίζω να ειναι μεγαλο] υπαρχει περιπτωση να στειλουν E4?Η κατι με 1mb cache?

Λίγο τυχαία ερώτηση δεν είναι? ποιος να ξέρει να απαντήσει?

Ίσως ήθελαν να μαγειρέψουν τα νούμερα πωλήσεων opteron, ίσως το πείραμα για τον FX-57 παραήταν επιτυχημένο και δεν ήξεραν τι να κάνουν τους πυρήνες και ίσως (και πιθανότερο) οι opteron άρχισαν να τρώνε το αγοραστικό κοινό του "κανονικού" Α64.

μηπως θελουνε να προωθησουνε τους διπυρηνους ομως με αυτη τη κινηση. Αν ειχατε ενα Α64 με 300 ευρω και εναν Χ2 με 300 επισης ποιον θα παιρνατε?

Tους σταματαει απο την παραγωγη, αλλα θα βγαλει αλλους με αλλα part numbers.....που στην ουσια θα ειναι ιδιοι...

Aν κοιτάξετε λίγο overclockers.com θα δείτε ότι έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν το ήθελαν ως σύνολο στην ΑΜΔ να ξεπουλήσουν τα οπτερόνια. ΛΟΛ μάλλον μπανάνες από εδώ και πέρα

Αρχική απάντηση από Ripper18 [Σήμερα, στις 01:16]

Tι λετε παιδια,υπαρχουν ακομα opteron 146 στα γνωστα μαγαζια?Για ελλαδα μιλαω.

Χμμμ ποτε υπηρχαν δηλαδη?Ακομη δεν εχει φερει η ελληνικη αντιπροσωπια παντως..;)

Eνα μονο ηξερα κι αυτο κομματια στα δαχτυλα.Οχι να τους πουλανε "ακομα" κιολας!Και το Hacshop λεει οτι θα φερει,αλλα αν δεν ερθει στην αντιπροσωπια τζιφος η δουλεια!;)

Την βλεπω τη δουλεια, εμεις που τους προλαβαμε τους 939, θα τους πουλησουμε ακριβωτερα απο οσο τους πηραμε... :tw: :tw:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.