skywriter Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2005 Έχω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, όταν τον ανοίγω στην αρχή που κάνει checking nvram "κολάει"¨για κανένα πεντάλεπτο και μετά απο αυτό το χρονικό διάστημα συνεχίζει κανονικά. Έχω δοκιμάσει να κάνω στο bios resete defaults, έβγαλα την μπαταρία απο το motherboard μέχρι να κάνει reset το bios αλλά και πάλι δεν είχε κανένα αποτέλεσμα... έχω αρχίσει να απελπίζομαι γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει.Το motherboard μου είναι το asus P4C800 και η μνήμη μια 512 kingston. Καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? :bye:
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2005 #2 Δεκέμβριος 9, 2005 Μου το εχει κανει φορες. Την μια ανακαλυψα οτι ο σκληρος μου, με "αφησε" και μολις τον αλλαξα ολα κυλισαν ομαλα. Την δευτερη φορα, ηταν οταν ειχα ενα usb εξωτερικο δισκο unformatted και μολις τον εβγαλα απο το ρευμα συνεχισε.
skywriter Δεκέμβριος 9, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 9, 2005 Θα δοκιμάσω να βγάλω τα usb και θα δοκιμάσω πάλι. Την περίπτωση με τον δίσκο δεν θέλω καν να την σκέφτομαι....
greekfragma Δεκέμβριος 9, 2005 #4 Δεκέμβριος 9, 2005 και στην DFI NF4 γινεται αυτο οταν ειχα ξεχασει πανω στο card reader μια χαλασμενη(οπως αποδειχθηκε αργοτερα) secure digital
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.