Jump to content

5.12 official released

ea6gka

Recommended Posts

Για δοκιμάστε τους και πείτε εντυπώσεις..

Κατάρα, 2 αλλαγές υπογραφής σε μία μέρα, παραπάει :rofl:

Αρχική απάντηση από RootX

Για δοκιμάστε τους και πείτε εντυπώσεις..

Κατάρα, 2 αλλαγές υπογραφής σε μία μέρα, παραπάει :rofl:

γουρλου αυτη η ναζλι ρε παιδι μου , αλλα πολυ με ταλαιπωρει το γιαβρουμ (Niko mode off)

:hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 20:52]

αντε να δουμε , ελπιζω να φτιαξανε καποια προβληματα με τις χ1800 :)

Γιατι τι προβληματα εχεις??

ολα εκεινα που εχουνε οι πρωτοεμφανιζομενες καρτες στην αγορα , κρασαρισματα - ρυθμισεις δε κραταει-πεφτουν παιχνιδια - vsync δε παιζει κοκ

Αρχική απάντηση από ea6gka

ολα εκεινα που εχουνε οι πρωτοεμφανιζομενες καρτες στην αγορα , κρασαρισματα - ρυθμισεις δε κραταει-πεφτουν παιχνιδια - vsync δε παιζει κοκ

η προδοσια φταιει Γιωργο ΑΤΙ μου ηθελες ποτε δεν ειναι αργα να γυρισεις στην ΜΑΜΑ VIDIA παντα θα σε περιμενει με ανοιχτη την αγκαλια της:coax:

εχθες που ετρεξα ενα μαρκο 05 εχω την εντυπωση πως πηρε 100 βαθμους επανω , θα το επιβεβαιωσω σημερα με τρεξιμο στις ιδιες ακριβως συχνοτητες.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:14]

Εισαι σιγουρος οτι δεν εισαι υπευθυνος εσυ για αυτα τα προβληματα

εχεις κανει Overclock ??

λοιπον δε ξερω τι εγινε με το τεστακι επανω , στο τελευταιο μαρκο05 που εδωσα με 2 ΜΗΖ πιο κατω στο πυρηνα απο οτι στο τελευταιο σκορ που ειχα δωσει πηγε περιπου 200 βαθμους επανω. Περιεργο.

@vdeseris , το control panel το κατεβαζεις ξεχωριστα

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:16]

...

@vdeseris , το control panel το κατεβαζεις ξεχωριστα

Έτσι κάνω συνήθως αλλά πλέον δεν υπάρχει....

Αρχική απάντηση από Jpp

καθε φορα που βαζετε νεους drivers κανετε πρωτα unistall με το :

cat-unistaller ?

ναι και το driver cleaner μετα στα καπακια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.