Jump to content

xbox 360....να το προτεινω???

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ενας γνωστος θελει λεει το 360...ομως με τα τελ που ακουσα για κολληματα ειμαι επιφαλυκτικος.εγω ειμαι της γνωμης να περιμενει μεχρι την ανοιξη που θα εχει βγει το playstation3(πιο γρηγορο ειναι?)και θα εχει διορθωθει(ελπιζω)το προβλημα του 360(θα μπορει και να τσιπαριστει)..εσεις τι λετε?τι λυση να προτεινω?AN με γραψει στα @@ του και εχει προβλημα το 360 θα εχει βγει μεχρι τοτε νεα σειρα χωρις προβληματα και δικαιωμα δωρεαν αλλαγης?

Ας παρει οτι θελει. Παντως με το ΧΒΟΧ360 εγω και ενας φιλος μου δεν εχουμε προβλημα.

ποσες ωρες το λειτουργειτε???εδω μιλαμε για τραγικη κατασταση!!!το xbox που εχει τωρα(το παλιο)το λειτουργει 4+ωρες καθε μερα!αυτο το σαν αντρεας τον εκαψε.....

Εχουμε λειτουργησει και 7ωρο το ΧΒΟΧ 360. Τι σχεση εχει το ΧΒΟΧ? Μιλαμε μονο για το 360.

Αν εχεις το ΧΒΟΧ που εχει βγει πριν το 2004 παρε για καλο και για κακο το καλωδιο που δινει τζαμπα η Microsoft απο την σελιδα του ΧΒΟΧ, γιατι εχει βγει ανακοινωση για ελλατοματικα καλωδια. Εγω το εχω παρει

μεχρι τωρα δεν εχω διαπιστωσει προβλημα με το παλιο..σημερα ακουσα οτι το xbox360 στην αμερικη πωλειται 1000δολλαρια στην μαυρη αγορα!!!!:jump:

και κατι ψιλο-off topic...το xbox360 και το playstation 3 σε σχεση με τους υπολογιστες πωσ πανε?υπαρχει συστημα ταχυτερο απο αυτες τις κονσολες?

Αρχική απάντηση από unknown

και κατι ψιλο-off topic...το xbox360 και το playstation 3 σε σχεση με τους υπολογιστες πωσ πανε?υπαρχει συστημα ταχυτερο απο αυτες τις κονσολες?

ΟΧΙ

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από unknown [09-12-2005 15:50]

Ναι με 7800GTX 512MB,X1800XT ή SLI σύν ότι οι επεξεργαστές των PC καλύτεροι.Ακόμη μέχρι την άνοιξη που θα βγεί το ΡS3 θα βγούν και νέες κάρτες γραφικών.

Οι κονσόλες θα είναι πάντα πίσω σε σχέση με το PC.

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 22:13]

Ναι με 7800GTX 512MB,X1800XT ή SLI σύν ότι οι επεξεργαστές των PC καλύτεροι.Ακόμη μέχρι την άνοιξη που θα βγεί το ΡS3 θα βγούν και νέες κάρτες γραφικών.

Οι κονσόλες θα είναι πάντα πίσω σε σχέση με το PC.

Ναι αλλά όλα αυτά δεν κάνουν 399! :p

Αρχική απάντηση από vdeseris [Χθες, στις 23:03]

Ναι αλλά όλα αυτά δεν κάνουν 399! :p

ναι αλλα τα παιχνίδια στα pc δεν κάνουν 60-80 :TD:

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 13:39]

ναι αλλα τα παιχνίδια στα pc δεν κάνουν 60-80 :TD:

Ναι κάνουν μόνο 49.90! Το θέμα είναι ότι για να πάρεις ένα καλό υπολογιστή παιχνιδομηχανή πρέπει να δώσεις κανα διχίλιαρο. ;)

Αρχική απάντηση από vdeseris

Το θέμα είναι ότι για να πάρεις ένα καλό υπολογιστή παιχνιδομηχανή πρέπει να δώσεις κανα διχίλιαρο. ;)

Tα υπερπαραλες...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:42]

Tα υπερπαραλες...

Όταν θέλεις 400 με 500 μόνο για κάρτα γραφικών δεν νομίζω ότι τα παραλέω. Με όσα λεφτά δίνεις για μια κάρτα γραφικών για το pc παίρνεις μια παιχνιδομηχανή. Τέσπα και εγώ pc έχω για παιχνίδια αλλά πολλά λεφτά για κάρτα γραφικών δεν ξαναδίνω. ΧΒΟΧ 360 all the way.

μια 6800gs ειναι υπεραρκετη για τα παντα και εχει 250ε... Απο ποτε τα 1280χ1024 δεν ειναι αρκετα?

Το εχουμε παραζορισει νομιζω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.